Pritaikyti bet kokio teksto pavadinimas data Balerinos su gimtadieniu už dovanų saldainių maišeliai šalies naudai krepšiai musulmonų saldainiai barai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: švediško stalo dekoras, - švediškas stalas, stendas, ballerina medžiaga, ballerina partija pasisako stilius, henri matisse tapyba, ballerina gimtadienis, sijonas su gimtadieniu, kaulai komanda nuotaka, musulmonų ilgas sijonas, ilgas sijonas pardavimo musulmonų.

    €15.27 €17.35
  • Modelio Numeris: 00
  • Proga: Motinos Diena
  • modelis: NĖRA
  • Medžiaga: Medžiaga
  • Prekės Pavadinimas: PARARTDIY

Krepšys Dydžių: S:4" x 6" 10*15cm

M:5" x 7" 13*18cm L: 6" x 8" 15*20cm

XL:8" x 12" 20*30cm {DALYKŲ PASTABA} Naftos paiting ar blizgučiai spalvų arba vientisų spalvų perlų

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ Kaip Užsisakyti ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

Galite tinkinti chalatai, kaip jums patinka!

Galite sumaišoma ir suderinti skirtingų spalvų į vieną rinkinį.Tokiu atveju, prašome pasirinkti vieną spalvą, o pateikiant užsakymą, tada pateikti duomenis pastabos skyriuje arba pokalbio lange.

Prašome įsitikinkite, kad jums suteikti visa informacija nurodyta forma pateikti toliau:

**Prašome įtraukti šią informaciją į Pažymi, Kad Pardavėjas po išsiregistravimo:**

1. Jei norite, kad nuotrauka stiliaus, pls pasirinkti kiekį ir dydį, kurį norite pls tvarka tiesiogiai ir, jei norite tinkinti, pls palikti pavadinimas arba amžiaus, arba trumpas tekstas pardavėjas dėmesį, kad mes priimti skirtingomis kalbomis, išskyrus anglų spausdinti

2. Jei jūs nežinote, kaip palikti pranešimų pardavėjas dėmesį, kad jūs galite pateikti užsakymo tiesiai ir po apmokėjimo, siųsti laiškus į mus tiesiogiai.

Nedvejodami leiskite man žinoti, jei jūs perkate į glėbius, kaip mes suteiksime kiekio nuolaidas.

>>Goodies rodomas neįtraukiami, bet yra tik keletas pavyzdžių, kas tiks.Reikia idėjų?Tylenol/advil, mėtų, guma, akių lašai, Tums, bandaids, plaukų ryšius, makiažo servetėlės, kt.

>>Mūsų "custom kiekis" sąrašas leidžia jums pasirinkti tikslią sumą jums reikia.Prašome atkreipti dėmesį, tai nereiškia, kad apskaičiuojant laivybos šiek tiek sudėtinga, mano pabaiga, todėl aš gali tekti grąžinti pvm sąskaitos-faktūros arba sąskaitos jūs atskirai teisingai mokesčius.

>>Mes ištirti, aukštos ir žemos rasti produktą, kuris būtų išlaikyti blizgučių maišai ne visi virš visko.Manome, kad rasti puikus dalykas, tačiau, kaip ir su visų dalykų, sparkly, šiek tiek blizgučiai patalpos yra normalu ir galima tikėtis.Blizgučių kryžius yra pagamintas iš geležies,-vinilo.

>>Mano muslino maišeliai yra 100% medvilnės muslino, į dramblio kaulo/off baltos spalvos.Maišeliai gali skirtis vis tiek šiek tiek dydžiu - tai gamintojo standartas ir yra iš mano kontrolės.Visi maišai yra rankomis padaryta ir vaizdo paskirties vieta gali šiek tiek skirtis nuo maišo iki maišo.

>>Prašome convo su manimi su klausimų.Būtinai atkreipkite dėmesį esamas pagrindinis kartus pagal LAIVYBOS tab.Jei jūsų atveju yra greičiau kaip per dvi savaites toli, prašome susisiekti su manimi, įsitikinkite, kad mes galime pritaikyti jūsų laiko!Mieli draugai,viskas yra sandėlyje.Jei norite, galite pateikti užsakymo tiesiogiai ir užsakant, pls siųsti mums vardai ir gimimo datą arba amžiaus, arba vestuvių dienos, kai jūs norite pardavėjas pastaba.Jei norite custom įvairias kitas tekstas arba formą arba logotipas, pls nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, ir tada mes duoti jums nuorodą į vietą užsakymą.Mes turime mūsų pačių gamykloje, todėl mes galime suprojektuoti bet kokio stiliaus ar spalvų šalis, popierius, akrilas, popierius, elementus, kuriuos norite.Jei norite sukurti kitą stilių, pls rašykite mums.Daugiau stilių, pls apsilankykite mūsų parduotuvėje:)

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai