Japonija GOOT GS Desoldering Siurblys Didelių Vidutinių Nedidelių Dydžių Savaime išsivalantis Anti-Static Vadovas Lydmetalis Gyvis Šviesos Stiprus Remonto Įrankiai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: desolder elektrinis siurblys, tvirtas žibintuvėlis, desoldering siurblys elektrinis, 12mm ws2811, smd vakuuminio, barelį px 201, goot lydmetalis, goodwick, lydmetalis vakuuminio, cautin goot 100.

    €15.71
  • Modelio Numeris: GOOT GS Serija
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null

Rusijos pirkėjai, prašome pateikti savo vardą ir pavardę!Pilnas pavadinimas yra jūsų vardas + tėvo vardas + pavardė.

GOOT yra garsaus prekės ženklo Japonijoje.Jos gamybos technologija, įgūdžių, jėgos, patvarus, yra kitų pigių produktų gali nesutapti.

Kilmės Šalis: Japonija

GOOT produktai yra ne tik populiarus Japonijoje, taip pat yra daugiau kaip 60 veiksnių Azijoje, Europoje, Afrikoje, Okeanijoje ir Amerikoje.GOOT turi pažangias gamybos technologijas, produktų kokybės, kompetencijos, patvarus, yra kitų pigių produktų gali nesutapti.

Maloniai Pranešimas:

Yra 6 modeliai, kad būtų pasirinktas, jos yra GS-100, GS-104, GS-108, GS-150, GS-154, GS-158.

Didžiausias dydis yra GS-100 ir GS-150, vidutinio dydžio yra GS-104 ir GS-154, mažiausias dydis yra GS-108 ir GS-158.

Anti-Statinis modelis GS-150, GS-154 ir GS-158.

Stūmoklis lock funkcija, modelis GS-100, GS-104, GS-150 ir GS-154.

Prašome, pasirinkite parinktį, kurią norite!

Funkcijos Savaiminio Valymo Velenas: Kai stūmoklis yra stumiama, stūmoklis driekiasi antgalis.Tai apsaugo lydmetalis build-up.Specifikacijos Visos nuotraukos yra realios nuotraukos:

Pastaba apie pristatymą:

Laivybos laikas daugelio šalių normalus yra 7 - 39 darbo dienomis (Rusija 10 - 60 darbo dienų, Brazilija 20-80 darbo dienų ), išskyrus švenčių dienomis.

Tačiau kuris laivybos modelio galite pasirinkti, Prašome pasitiki mumis.Mes pasirinkti geriausią laivybos modelis ir siųsti prekę per 2 darbo dienas (išskyrus švenčių ir poilsio dienas), po patvirtino, jūsų mokėjimą.Jūs gaunate paketą, laiku.

Jums turėtų būti atsakingas mokėti muitus, muitinės ir aišku, muitinės jei yra tarifus.

PASTABA:

BET KOKIĄ ŽALĄ, MONTAVIMO METU NĖRA MŪSŲ PAREIGA IR YRA, KURIEMS GARANTIJA NETAIKOMA.PRAŠOME PATIKRINTI SUDERINAMUMĄ PRIEŠ PERKANT.

Atsiliepimai: Mes padarysime viską, kad palikti jums greitai teigiamų atsiliepimų parodyti dėkingi už jūsų pirkti.Jei dėl kokios nors priežasties yra klausimų, su mūsų produktu ar mūsų paslaugas, prašome pasistengti susisiekti su mumis, kad galėtume išspręsti šį klausimą jums.Grįžtamasis ryšys yra svarbiausias turto www.rcmadosstudija.lt pardavėjui, ir mes siekiame, kad puikiai atsiliepimus kiekvienas klientas.Taigi, jei kažkas yra ne pagal savo skonį, prašome suteikti mums galimybę padaryti viską teisingai.

Dedov Sasha2021-01-26
"Everything is fine, I recommend, delivery in 20 days, the olovosoz really very good is with what to compare, it looks like Japan"
Copelantruck2020-08-22
"Товар соответствует описанию .Получено быстро, упаковка отличная.. я доволен. Спасибо!"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai