Tuya IR Infraraudonųjų spindulių Smart Nuotolinio Valdymo Centru WIFI Valdiklį, Suderinamą su "Amazon" Alexa "Google" pradinis Balso Kontrolė

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: maršrutizatorius, mw313r, yjdap hub, alexa rf, 220v maršrutizatorius, 24h hub, ir rf wifi, rakto skylę tiek, rf smart, 190mm hub.

    €7.20 €14.39
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Kodas: S4829
  • Prekės Pavadinimas: KKMOON
  • Modelio Numeris: WiFi RF Universalus Nuotolinio valdymo pultelis

Tuya IR Infraraudonųjų spindulių Smart Nuotolinio Valdymo Centru WIFI Valdiklį, Suderinamą su "Amazon" Alexa "Google" pradinis Balso Kontrolė

Apžvalga:

SANT-IR-OI yra universalus nuotolinio, kuri gali kreiptis visi, ir SPINDULIŲ nuotolinio valdikliai į vieną su Tuya Smart/SmartLife PROGRAMĖLĘ savo išmaniajame telefone ar planšetiniame kompiuteryje integruoti valdyti namų pramogų ir namų automatikos prietaisus.Jis leidžia vartotojams nuotolinis įjungimas/išjungimas prijungtų prietaisų, įvairių tipų ir markių per app SmartLife/Tuya iš bet kur.Ji taip pat gali pasiekti valdymas balsu smart garso kolonėles, ir ji gali suteikti jums su puikiais protingo namo " valdymo patirtį.Galite tinkinti savo šeima ir mėgautis ramybę, protas.

Savybės:

【APP Kontrolės】 Kontrolės IR aparatai su Tuya Smart App "arba" Smart Gyvenimą Programą bet kur bet kuriuo metu.Paversti savo pagrindiniu namų prietaisus į išmanieji įrenginiai ir padaryti gyvenimą protingiau ir patogiau.

【Suderinamumo】 Palaiko 80,000+ IR (38KHz IR tik ne RF) kontroliuojamų įrenginių, įskaitant savo Oro Kondicionierius, TV, TV Box, DVD, Audio, Asmeninio Vaizdo Rašytuvo, imtuvas ir daugiau.Su dideliais IR duomenų bazę, atnaujinti automatiškai apie debesis.

【Balso Kontrolės】 Suderinama su Alexa/Echo, "Google" pradinis balso kontroliuoti savo TV, STB, Oro Kondicionierius ir Ventiliatoriai.Prietaisas palaiko tik 2.4 G WiFi.

【Mokymosi funkcija】 Sužinoti savo "PASIDARYK pats" ir SPINDULIŲ nuotolinio valdymo pultelis, jei aparato modelio nėra.Galimybė programuoti savo prietaisų funkcijas, jei dėl tam tikrų debesų duomenų nėra.

【Visus į Vieną】 Įjungti visus IR nuotolinio valdikliai į vieną APP išmanusis telefonas/tabletę(Maks.Skaičius nuotolinio valdymo pultelį galite kopijuoti yra neribotas).Jūs niekada negali būti bothered trūksta nuotolinio valdymo pultelis, atsisveikinti į chaosą, ir išlaikyti nerūpestingą gyvenimą!

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: WiFi-RF Universalus Nuotolinio valdymo pultelis

Maitinimo Įvestis: DC5V/1A

IR Dažnis: 38K

Diapazonas Apima: 360°

Bevielio ryšio Standartas: 2.4 G 802.11 b/g/n

Maks.Skaičius nuotolinio valdymo pultelį galite kopijuoti: Neribojama

Valdymo režimas: Mobile APP "Tuya/SmartLife"

Platforma: "Android", "iOS"

Medžiaga: ABS V0

Prekės Dydis: 66*66*25mm (L*W*H)

Prekės Svoris: 25g / 0.88 oz

Paketo Informacija:

Pakuotės Dydis: Požiūris. 7 * 7 * 4.8 cm / 2.8 * 2.8 *1.9 į

Pakuotės Svoris: Požiūris. 73g / 2.6 oz

Paketų Sąrašo:

1* WiFi-IR Remote

1* USB Kabelis

1* Vartotojo Instrukcija(Anglų Kalba)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.rcmadosstudija.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

LOL MESMO2020-09-30
"Arrived ahead of time. Still not auditioned, more arrived very fast"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai