TimelyTrust 2020 NAUJA Ištraukiama Stalo Teniso Ju Rinkinys Ping Pong Žaidimai Pakeitimo Nustatyti, Nešiojamų Patalpų ABS Juoda Raudona

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: akių teniso robotas, robo stalo tenisas, ping pong, ping-pong stalo, lauko, patalpų, stalo tenisas užskaitos, net ping pong, stalo tenisas ju didelis, dragon quest žaidimas, kamuolys ping pong, 999t gumos.

    €8.43 €12.03
  • Tipas: Neto

Ištraukiama Stalo Teniso Ju Rinkinys Ping Pong Žaidimai Pakeitimo Nustatyti, Nešiojamų Patalpų

produkto tipas:

Medžiaga: ABS

Spalva: juoda, raudona

Stilius: Straight-edge / modelių banga

Maksimalus plotis: apie 1,7 m

Gaminio dydis: 190×15cm

Vienos pakuotės dydis:

produkto svoris:

Taikymo sritis:

Savybės:

1. Nešiojamų stalo teniso net stelažo, gali būti prispaustas bet lentelės viršuje valdybos (5 cm storio) ir pasukite jį į teniso stalas.

2. Keičiamo dydžio, gali būti pratęstas iki 1,7 m ilgio.

3. Su pavasario įrašą, lengva išmontuoti ir įrengti.

4. Lengvas ir nešiojamas, labai tinka stalo teniso entuziastai.

Dizainas Funkcijos:

1. Šis stalo teniso tinklas yra pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio, medvilnės.Mūsų stalo tenisas ju tinka visų tipų lentelių.

2. Jis atitinka ergonomikos, wave dizainas, rėmas atitinka žmogaus dizainas, kuris yra patogus ir praktiškas.T žandikaulio turi kandimo ir yra tvirtas ir neslidus.Tai gali būti stabiliai sumontuoti ant stalo, kurių storis yra mažesnis nei 5 cm.Jūs galite pasirašyti sutartį laisvai, lengva nešiotis.

3. Tinka 2 colių storio stalo teniso stalas.Plastikinis laikiklis gali būti tvirtinamos ant bet kokio paviršiaus.Žaisti stalo teniso prie rašomojo stalo, namų virtuvės ar valgomojo stalas.Mūsų pakabos sistema yra universalus ir gali konvertuoti lentelę į stalo teniso stalas.

4. Lankstus ir lengvai atlikti.Grynasis gali būti lengvai prasidėjusios automatiškai sukti laikiklis švelniai į šonus.Ji yra paprasta naudoti ir gali būti įdiegta per kelias minutes.

Paketų sąrašo: 1 vnt

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai