Nešiojamų Pečių Maišą Lauko Žvejybos Paplūdimio Kėdės Kabo Saugojimo Krepšys Telefonas, Akiniai Nuo Saulės Dėklas Patogus Kišenės Nešti Maišą Su Dirželiais

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: nešiojamų slidinėjimo kėdė, krepšys logotipą, baro kėdė aukšta, sporto salė tote, sportiniai krepšiai kuolo, tote bag, baldai prabangūs biuro kėdė, stiklo dėklas, susprogdinti sofos, kabo dirželiai kelnės.

    €6.26 €8.58
  • Talpa: Mažiau nei 20L
  • Medžiaga: Kita
  • Tipo sportas: Fitneso
  • Prekės Pavadinimas: Aolikes
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Techniniai duomenys:

Medžiaga:600D Oksfordo audinys

Dydis:7x7x7 cm

Savybės:dilimui,nešiojamų,multi-kišenėje

Naudojimas:Ji gali būti naudojama su paplūdimio kėdės, žvejybos kėdės, biuro kėdės, pan.

Savybės:

1. Unikaliai suprojektuotas taip, kad prijungti jūsų rankos paplūdimio kėdės.Lengva laikyti telefoną, fotoaparatą, planšetinį kompiuterį ar knygų skaitytuvą, akiniai nuo saulės ir vandens butelį.

2. Didelis zip maišelį, planšetinį kompiuterį, skaitytojau, ar knyga.

3. Reguliuojamas dirželis greitai įterpti, dirželis specialiai skirta vieta vandenyne apdaila, ar ji yra vertikaliai arba atsilošti į jūsų kėdė

4. Dvi kišenės, atvartai yra skirtos laikyti ir apsaugoti savo mobilųjį telefoną, skaitmeninį fotoaparatą ar MP3 grotuvą.

5. Apima patogus pečių dirželiai lengvai judėti ir patogiai patirtis nuo paplūdimio ir prabangos, turėklai.

6. Taip pat puikiai tinka studentams, pakabinti ant lovos laikymo knygų, žurnalų, užrašų knygelės, rašiklius, mobilųjį telefoną, ir šiek tiek užkandžių ir gėrimų, taip pat puikiai tinka pakabinti ant kūdikio vežimėlio ar vaiko lova organizatorius elementus, kad kūdikiui reikia.

Pakuotė: 1x Paplūdimio Kėdės Saugojimo Krepšys

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai