Controler Saulės Skydelis LS2024B Saulės Baterijos Įkrovos Reguliatorius 20A 12V24V PWM Saulės Energijos Įkrovimo/Iškrovimo Valdiklis Saulės

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: epsolar wifi, ep bandomųjų, pwm saulės įkroviklis, ebox epever, pwm 12v įkroviklis, bandomųjų wifi, pwm baterijos kroviklis, lumia dc įkroviklis, mcu pwm įkroviklis, LS1024B.

    €26.84 €48.80
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prašymas: Įkroviklis, Duomenų Valdytojas
  • Prekės Pavadinimas: Hilitand

LS2024B Saulės Baterijos Įkrovos Reguliatorius 20A 12V24V PWM Saulės Energijos Įkrovimo/Iškrovimo Valdytojas

Savybės: 1. 12/24V automatinė identifikavimo arba pasirinktinio valdiklio darbinė įtampa.

2. Sandarūs, koloidinis, atviras ir vartotojo, keturių tipų baterijos įkrovimo procedūras, yra privalomas.

3. Efektyvus serijos PWM apmokestinimo metodą, kuris prailgina baterijos tarnavimo laiką ir pagerina sistemos veikimą.

4. Naudoti galia, MOSFET, kaip elektroninis jungiklis be jokių mechaninė jungiklis.

5. Kelių apkrovos valdymo režimai: gryna šviesos reguliavimo, apšvietimo valdymo pradžios + nedelsiant išjungti, laiko kontrolės, rankiniu perjungėju.

6. Naudojant temperatūros kompensavimas įkrovimo kontrolės algoritmas, sistema automatiškai reguliuoja įkrovimas ir iškrovimas parametrus.

7. Duomenų valdytojas turi protingas aišku, kaltės funkcija.

8. Standartinį RJ45 sąsajos prietaisas gali būti naudojamas norint prisijungti komunikacijos periferiniai įrenginiai, pavyzdžiui, MT50 skystųjų kristalų vaizduoklis arba PC stebėjimo programinė įranga, kuri yra patogi vartotojams peržiūrėti valdiklio veikimo duomenis ir keisti valdiklio valdymo parametrai.

9. Su dabartinės galios apskaičiavimas ir realaus laiko elektros statistika įrašymo funkcija, jis yra patogus vartotojams patikrinti, dienai, mėnesiui, metams ir iš viso įkrovimo ir iškrovimo galia vertės prietaisą.

10. Naudoti standartinės komunikacijos protokolas, pagrįstas RS-485 ryšio magistralė, ryšių kelias yra ilgesnis, bendravimo protokolo suderinamumo, yra geriau.

11. Saulės valdiklis yra skirta nedidelio masto saulės nepriklausomas elektros energijos gamybos sistemos.Jis yra pagrįstas serijos tipo, impulso pločio moduliacijos (PWM) apmokestinimo metodą, priima visą skaitmeninių technologijų projektavimo, automatinis darbo režimas, ir turi daug įvairių programų.

Specifikacija:

Elemento Tipas:Saulės Baterijos Įkrovimo Valdiklis

Modelis:LS2024B

Nominali Įtampa:12/24VDC Automatinio Identifikavimo

Nominali Srovė:20A

Valdiklio Darbinė Įtampa Diapazonas:8~32V

Didžiausias PV Atviros Grandinės Įtampa:50V

Apsauginės funkcijos:

Fotogalvaninių elementų masyvas trumpo jungimo apsaugos

PV matrica anti-reverse apsaugos

Apkrovos trumpo jungimo apsaugos

Viršįtampio apsaugos

Apkrovos perkrovos apsaugos

Baterija anti-reverse apsaugos

Per temperatūra apsaugos

Paketų Sąrašo: 1 x Valdytojas 1 x naudotojo Vadove " (anglų k.)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda .

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI į pakuotę ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs elementą, jo sąlyga ir pakuotės su visais komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.rcmadosstudija.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai