6 Pack Mason Jar Šviesos 20 LED Saulės Spalvinga Pasakų String Žibintai Dangteliai lapelyje Kiemo, Kiemas, Sodas Šalis Vestuvių Kalėdų Dekoro

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kamščiai led, didelis led saulės string, led saulės string, Baterija 4.8 v, vyras mason indai, dviračių drugelis, jar led, osiden saulės string žibintai, 5 kieme, lauko baldai.

    €13.65 €24.81
  • Atsparus vandeniui: Atsparus vandeniui
  • Kištuko Tipas: NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Formos: "PASIDARYK pats"
  • Įtampa: 6V
  • Maitinimo Šaltinis: Sausas Baterija
  • Modelio Numeris: GD

Nėra jokių apribojimų dėl savo kūrybiškumą."PASIDARYK pats" super neįvykdyti amatai - galite kurti vario viela, žibintai, kaip jums patinka ir užpildyti mason stiklainius su smėlis, kriauklės, akmenukai, uogų spyruoklės, sezoninis, apdailos ir kt.Suteikite savo namų ar renginys įspūdingas ir individualią išvaizdą.Savybės: - kūrybingą ir novatorišką stilių Mason Jar šiltai balta LED žibintai bus sumažinta iki jūsų namų į rojų, žibintus. - Ypač tinka sodo apšvietimas arba žiemos sodo apšvietimas. - Lengvai būti ant jūsų terasa ar balkonas arba gali būti naudojamas kaip stalo dekoracija.Jūs galite individualiai papuošti savo Mason Jar, smėlio, akmenukų, kriauklių, arba perlai. - Ateikite su šviesos jutiklis, kuris automatiškai įsijungia vos tik sutemus išorės ir automatiškai išsijungia, dienos metu. - Energijos taupymo ir saulės baterija, tiksliai eco-friendly. - Puiki jūsų sodo, balkonas, terasa, įėjimas, pavillon, baseiną ar tvenkinį.Techniniai duomenys: Baterija: AAA, 1.2 V, 600mA LED Kiekis:20 Led IP lygis: IP65 Apšvietimo režimas: Pastovus Krovimo Laikas: 5-6 Valandos Darbo Laikas: 10-12 Valandų Rinkinį Sudaro 6 x Saulės Mason Indo Dangtelis Šviesos Šiltas Patarimai: 1.Prašome laikyti įjungti, kai jūs įtraukėte saulės baterijomis pagal saulės spindulių gauti mokama. 2.Prašome ašara apsauginės plėvelės, išjungta, prieš diegdami mason jar šviesos į mason jar dangteliais. 3.Prašome laikyti paviršius saulės kolektorių gera, nes dulkės ar dar kažkas turės įtakos efektyvus apmokestinimo.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai