Vonios kambarys Makiažas Organizatorius Papuošalai stalčiuko Sieniniai Kosmetikos Laikymo Dėžutė Vonios Reikmenys Tualeto reikmenys Lentynos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: lauke makiažas organizatorius, hecare vonios kambarys organizatorius, virtuvė, vonios kambarys, saugojimo dėžutė, antikvariniai lentynos, vyrai stalčiuko, Vonios lentyna, lentelėje lentynos organizatorius, etagere saugojimas, vonios spintelės stalčiuko, paravan vonios kambarys saugojimas.

    €4.95 €6.19
  • Diegimo Tipas: Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
  • Funkcija 1: kabo dizaino, taupo erdvę
  • Nėra. Pakopų: Vieną
  • 2 funkcija: Lengva pakabinti ir įdėti įvairenybės
  • Proga: Vonios Kambarys,Tolite,Virtuvės
  • Medžiaga: ABS
  • 3 funkcija: Sieniniai Kosmetikos Laikymo Dėžutė
  • Dydis: 19*7.5*6cm
  • Modelio Numeris: B9636
  • Pakuotė: Vonios Kambarys Makiažas Organizatorius
  • Prekės Pavadinimas: Vonios Kambarys Stalčiuko

Sekite Mus Džiaugtis Gerbėjų Išimtinė Nuolaida

1.VIP Kainą ir Papildomos Nuolaidos Pasekėjų. 2.Laimėti Nemokamą Produktų ir Didelis Kuponus iš Parduotuvė ir Klubas. 3.Žinant Nauja siunta, Parduotuvė, reklamos ir Kitų Išmokų iš anksto.

Vonios kambarys Makiažas Organizatorius Papuošalai stalčiuko Sieniniai Kosmetikos Laikymo Dėžutė Vonios Reikmenys Tualeto reikmenys Lentynos

Techniniai duomenys:

Pavadinimas:Vonios Kambarys Stalčiuko Medžiaga:ABS Dydis:Kaip Išsamiai Spalva:Balta

Pakuotė:

1Pc*stalčiuko

Pastabos:

Dėl rankos priemonė, dydis gali turėti 1-2 cm paklaida Dėl Skirtingų Monitorių, spalva gali būti skirtumas Dėl ilgų pristatymas, elementas gali sugesti tranzitu, jei elementas žalą, pls susisiekti su mumis pirma prieš palikite atsiliepimą, ačiū už jūsų supratimą

Gaminio Dydis

Produktų Ekranas

Pirkėjas Skaitymas:

1. Mes jums apskritai darykite užsakymus per 24 valandas, kai gausime mokėjimą.Virš Pristatymo Terminas Yra Tik Nuoroda, Kartais Bus Atidėtas Iki Švenčių, Festivalių,Blogas Oras, Muitinės Ir Kt. 2. Kaina nėra įskaitant Priskirtą Pareigą,atokioje Vietovėje Mokestis ar kiti mokėtini Mokesčiai iš kurjerio.Jums reikia sumokėti 30USD daugiau, jei jūsų adresas yra atokioje Vietovėje. 3. Mes taip pat siūlome express pristatymas, pavyzdžiui, DHL, UPS, AVS ir tt, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai reikia, tai ar kiekis yra didelis. 4.Mes priimame grįžta ir grąžinamosios išmokos per 15 dienų po užsakymo baigtas, prašome susisiekti su mumis.

Atsiliepimai:

1. Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių). 2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis,mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, Jūsų pasitenkinimas yra mūsų motyvacija padaryti geriau.

Vse Bez Krika2020-11-25
"bien"
Mezo Zezo2021-02-01
"I liked the shelf! We use it in the hallway. Came well packed. Delivery to St. Petersburg a little less than a month. Thank you seller!"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai