5vnt 0,6 mm x 3mm x 1000mm Anglies Pluošto Juostelės - Toray T700 anglies pluošto bendro su Epoksidine derva

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: anglies juostelės, t7200, e bendras, spausdinti anglies pluošto juostelių, Anglies Pluošto Vamzdis, anglies vamzdelis bendras, toray, anglies pluošto juostelės, anglies plokštelė, strypas toray.

    €16.54
  • Plotis: 3mm
  • Ląstelienos kiekis ( wt% ): 75% arba daugiau
  • Storis: 0,6 mm
  • Derva: Epoksidinės Dervos ( nr. vinilesterio dervos)
  • Medžiaga: Anglies Pluošto
  • Anglies Pluošto Stiliaus: Toray T700 anglies pluošto
  • RC Dalys ir Acc: Pagrindinė Ašis
  • Prekės Pavadinimas: GERIAUSIAS ANGLIES
  • Naudoti: Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai

Aprašymas Anglies Pluošto Juostelės 0,6 mm x 3 mm x 1000mm, Pagaminti iš Toray T700 anglies pluošto bendro su Gryno Epoksidinės dervos , nr. Vinilesterio-epoksidinė derva .Specifikacijos - Storis : 0.6 mm ( 0.023" ) - Plotis : 3mm ( 0.118" ) - Ilgis : 1000 mm /Vnt ( 39.37" ) - Svoris : 3 g/Vnt Vakarienę kokybė : 1) Pluošto masė daugiau nei 75% . 2) Nėra oro burbuliukų ant skerspjūvis . 3) Geriau chemial pasipriešinimo nei bendros pultruded anglies pluošto produktai. 4) Koncentracija ,Kietų yra daugiau nei dvigubai bendros pultruded anglies pluošto elementai .Šių anglies strypai yra ideali R/C modeliavimas, įskaitant Mikro sraigtasparniai, rangautai,Aitvarai,Putotas ir Depron tipo modeliai ir kt . "Geriausias anglies pluošto" yra didžiausia gamykla, kuri specializuojasi anglies pluošto produktai, kurią yra plačiai naudojamas R/C Hobis pasaulio Žmonių Repulic Kinijos .Mes nustatyta, ilgalaikiams santykiams su mūsų verslo partneriais Kinijoje ir užsienyje .Mes taip pat dalyvaus Kinijoje Hobis Paroda (svarbiausias R/C modelis expo Kinijoje ) kasmet .Mes galime pasiūlyti ne tik anglies pluošto Strypas ,Vamzdis ,Juosta ,Laminato ,bet ir kitos žaliavos ,renovuotas-projektuoti gaminius, taip pat technologijų biržoje .Anglies Pluošto Juostelės - iš Toray T700 Anglies pluošto bendro su Epoksidine Derva .

( Nuotraukos yra už illustartion kaip strypai gali ateiti įvairių dydžių )

- Visi itmes įgijo RoHS , 6P Bandymų sertifikavimo .

- Aukščiausios kokybės ir labai sklandžiai baigti .

- Pagaminti iš aukštos tempimo ir tampros modulis vienakryptis anglies pluošto (Toray) remiantis vinilo esterio dervos(Epoksidinių paprašius)

- Savybė ,Didelio stiprumo ,lengvas ,Mažo plėtimosi koeficientas ,Nešiojami ,atsparus Korozijai,karščiui atsparios ,X ray penetrability

- Tai anglies strypai yra ideali R/C modeliavimas, įskaitant Mikro sraigtasparniai, Rangautai,Aitvarai,Putotas ir Depron tipo modeliai ir kt .Švinas Laikas galime siųsti per 7 dienas paprastai .Ilgiausias laikotarpis yra ne daugiau kaip 20 dienų .Didelės, Kad daug, kad , atkreipkite dėmesį ir jaustis laisvai susisiekite su mumis nuolaida .Pristatymas - Pristatymas visame pasaulyje prieinama. - Prekę (- es) bus siunčiami UPS,DHL,TNT, " Fedex express ir kt. (Registruotas su Sekimo Numeriu) . - Pristatymas bus pagamintas per 8 dienas (pašalinti satuarday, sekmadienis & švenčių diena). - Prekę (- es), bus atidžiai tikrinamas prieš pristatymą. - Prekę (- es), bus supakuotas į labai gerai sąlyga - Kai mokėjimas patvirtino,, mes apie jus ir pasirūpinti, pristatymas 1-2 dienos. - Pristatymas paprastai užtrunka apie 5-10days.Tai priklauso nuo to, kokioje srityje dirbate. - Jums bus pranešta elektroniniu paštu su atnaujinimus.

Slaes užsienyje

- Rytų Europoje

- Šiaurės Amerikoje ,Pietų Amerikoje

- Vidurio Rytai/Afrika

- Azijoje

Vakarų Europa

- Australija

Ir mokėjimo tvarka ( Labai svarbu )

Jei jūs negalite mokėti per Alipay ,prašome nedvejodami conatct mums ( RCHOBBY NE FOXMAIL.COM )

Jei norite užsakyti įvairių dydžių ( Dia.Ilgis ir pan.), prašome nedvejodami conatct mums ( RCHOBBY NE FOXMAIL.COM )

Dideliais kiekiais užsakymą , prašome nedvejodami conatct mus nuolaida ( RCHOBBY NE FOXMAIL.COM )

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai