Holografinis folija bronzos spalvos karšto štampavimo ant popieriaus ar plastiko 16cm x 120m

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: cricut lengvai paspauskite, ašmenys cricut, cricut džiaugsmas, braižybos stalų profesionalus, filmas piešimo balta, cricut maker, piešimo priemones, rengimo, filmas lentelė raštu, ekrano filmų fiesta, 3d piešimo filmas.

    €12.65 €18.08
  • Medžiaga: karšto štampavimo folija
  • Modelio Numeris: 160mm*120m
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • modelis: NĖRA
  • Proga: PADĖKOS

1 Roll Bronzos PVC Folijos Popieriaus

(Folijos Spalva: Sidabrinė; Plotis-16cm; Ilgis-120m)

Tai tinka spausdinti ant visų rūšių popieriaus ir tinka medienos, pieštukų, polistirolas, ABS kieto plastiko ir OPP spausdinimo popieriaus, taip pat vaizdus, etikečių, lipdukų, PVC vizitinės kortelės, drabužių ir pan.

Pakuotė: 1 ritinėlis Bronzos karšto štampavimo folija

* 3.15" x 131 metrų (16cm x 120m)/roll

* (vidinis skersmuo 1.06"/2.7 cm)

Prašome bandinių tyrimus prieš naudojant gamybos.

Folija

Karšto Folija Štampavimo

Šilumos Spaudos (Nuoroda, ne tinka visi tipo)

Ne, darbas su Laminavimo

Prašymas

temperatūra

185-204F

(85-95Dgree)

356-365F

(180-185Degree)

Laikas

2-5 sec

18-22sec

Karšto folija štampavimo

Ji gali būti naudojama įspausti popierius, foto, medienos, vizitinės kortelės, PVC, akrilas ir kt.

Šilumos spaudos

Jis yra lengvas ir patrauklus efektas, kai dekoravimo marškinėliai, jį galite perkelti į standartą, plastizoliu ir specialių veikia plastizoliu.Flash ir blizgesį folija daro savo dizaino išsiskirti iš minios.

Folija yra naudojama spalvota puse į viršų ir aliuminio ieško (nuobodu) puse žemyn.

Pagal skirtingus substratus, vartotojams reikia išmokti bendradarbiavimo temperatūros, slėgio ir greičio.

1) Vokietija klientams , jei u wanna, kad laivas " FedEx arba TNT , prašome pranešti mums savo EORI kodas .Be jų, mes galime tik DHL, Honkongas paštu arba Kinija Paštu !

Rusijos klientams , prašome pranešti mums savo vardą ir pavardę (ne mažiau kaip 3 žodžiai) , įskaitant vardas, antras vardas ir pavardė, kitaip rusijos Post nebus spaudai sklypo ir grįžti į Kiniją !

Už Brazilijos/Argentina/Čilė klientams , jei norite, kad laivas "FedEx", DHL, TNT, UPS, pasakykite man savo mokesčių numeris ( CUIT, CPF ar CNPJ ).Be jos, Muitinė grąžinti prekes į Kiniją .

2) laivybos visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai nuotolinio šalyse); Pirkėjas yra atsakingas už atokioje Vietovėje už papildomą Mokestį, bet muito ar Importo mokestis, jei išėjo.

3) Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

4) Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

5) Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, nedelsdama, ypač per atostogų sezoną.

6) Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir mes nebus grąžinti jums.

2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3) Mes grąžinsime jūsų visą išmoką gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po to, kai pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.rcmadosstudija.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4) Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai