Atnaujinti DC 12V 4CH RF Belaidžio ryšio Relės Nuotolinio Valdymo Jungiklis 315MHZ /433MHZ Siųstuvas& Imtuvas už garažo durų / langų /lempos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: 315 MHz, 315 imtuvas, mini valdymo skydelis, 4ch rf, 315 mhz radijo dažnių siųstuvas ir imtuvas, 315 mhz universalus nuotolinio valdymo pultu, 12v 1ch, 315Mhz, 315mhz rf, relė smart.

    €10.21 €11.87
  • Pakuotė: No
  • Prekės Pavadinimas: KONGDASING
  • Naudoti: Universalus
  • Belaidis Ryšys: RF

Ypatybė:

· Belaidis valdymo, lengva įdiegti

· Kontrolės Žibintai, Varikliai, Ventiliatoriai, elektriniai Durų/Spynos/Windows/Žaliuzės/Automobilių ar Kitų Prietaisų su AC220V,AC85V-260V AR DC12V..

· Jūs galite įjungti/išjungti imtuvas su siųstuvu (nuotolinio valdymo) iš bet kurios vietos per patikimą atstumas; dėl belaidžio RD ryšio signalų gali kirsti sienos, grindys ir durys.

· Šis jungiklis gali mokytis skirtingų kodavimo nuotolinio valdymo (pvz. 2262,1527 ect.)

· Vienas/keli siųstuvai gali kontroliuoti vieną/kelis imtuvus vienu metu.

· Jei naudojate dvi ar daugiau imtuvų toje pačioje vietoje, galite nustatyti, kad jiems skirtingus kodus.Jei naudojate multi-mygtuką siųstuvas, jūs galite kontroliuoti valdiklis su skirtingus mygtukus, ji papratimas turi įtakos vieni kitiems.

· Veikimo Dažnis: 315MHz / 433MHz

· Belaidžio ryšio gavimo valdytojas, su dideliu konfidencialumo, stabilių rezultatų, mažas energijos suvartojimas charakteristika, šuolis linijos arba surinkite kodą jungiklis kodavimo.

Išėjimo darbo būdas:

Išėjimo Darbo mokymosi būdą kodas jungiklis-Stumtelėti, Savarankiškai Užraktas, blokuotė, pakeisti litavimo arba pereiti bžūp.

Trumpalaikis/ Stumtelėti--Paspauskite ir laikykite paspaudę -> Įjungtas; Paleidimo -> Išjungtas.

Perjungti/ Self-lock--Spauskite -> Įjungtas; Paspauskite dar kartą -> Off·

Užfiksuotas/ Susikabinti--Spauskite -> Įjungtas; Paspauskite kitą mygtuką -> Išjungtas.

Technika Duomenys:

1. darbinė įtampa :DC12V

2. ramių būklė :mažiau nei 6mA

3. darbinė temperatūra :-40 c+80 c

4. imtuvo jautrumas : daugiau nei -105dBm

5. darbo dažnis :315/433MHz galima pasirinkti, jei yra buvo, kad dirbti kartu, jūs neturite rūpintis dažnį.

6. išėjimo įtampa:DC ir AC yra neprivaloma

7. išėjimo srovė : mažiau nei 3A

8. maks. apkrovos srovė:10A

9.68 mm*48mm*16mm

Mokymosi ir ištrinti metodai

1. Pagal mokymosi kodą.Žibintų mirksėjimu, atpalaiduokite pirštus, paspauskite nuotolinio valdymo pulto, lemputė mirksi 2 kartus ir uždarykite visus mygtukus.Tai reiškia, kad jūs sėkmingai mokytis.

2. Jis gali mokytis daugiau nei 12, 2262 ar 1527 lustai įvairių kodas belaidžio nuotolinio valdymo

3. Ištrinti/valymas: paspauskite sužinoti apie aštuonių sekundžių, indikatorius yra uždara, tai reiškia, kad jums išlaikyti informacija ištrinta sėkmingai.

Pastaba: 433mhz ir 315 mhz yra ,315mhz bus išsiųstas jei nėra paklausos dėl dažnis

pacote inclued:

1 x Imtuvas(su dangčiu)

1x Siųstuvo(su baterija)

1.Sąlyginio deponavimo yra priimtinas tik tuo atveju(Per visa, "MasterCard", "Western Union", QIWI,ir wir e perdavimo per bankus). 2.Ji paprastai trunka 24 valandas mokėjimo atvykti į pardavėjo sąskaitą.Bankas gali atmesti mokėjimo per 24 valandas,taigi, verslo saugos,mes pradėti pasirūpinti, kad po mokėjimo atvyksta visiškai. 3.Kai kurie šalies muitinės prašymu tarifo prieš siunčiant paketo pirkėjui.Pirkėjas turėtų žinoti savo muitų politikos kaip tarifą moka pirkėjas. 1.Visi straipsniai yra sandėlyje ir išsiųstas jums per 3 dienas po apmokėjimo. 2.Prašome atkreipti dėmesį, kad nupirktos prekės atostogų ir siunčiami kitą darbo dieną. 3.Jeigu jums nepavyko gauti prekes per 30 darbo dienų nuo mokėjimo už Kinijos paštu arba kiti, susisiekite su mumis.Mes sekti siuntinį iš mūsų agentas ir atsakyti jums artimiausiu metu. 4.Galite pasirinkti, China post, ePack,EMS,DHL,UPS ir t.t bazė, pagal jūsų poreikius. 5.Bet kitų klausimų ar problemų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi. 1.6 mėnesius.Pirkti su pasitikėjimu! 2.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlo grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę. 3.Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį. 1.Gerbiami pirkėjas, jeigu esate patenkinti mūsų prekes ir paslaugas,prašome pateikti mums 5 žvaigždžių, ir mes duoti jums 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų. 2.Jei esate nepatenkinti su šio pirkimo,Prašome suteikti mums galimybę daryti dalykų, teisę prieš jums palikti neigiamas/neutralus komentarą.Prašome nedvejodami susisiekti su mumis dėl jūsų klausimus.Mes pasistengsime atsakyti jums laiku ir darome viską, kad padėtų jums, kol jūs esate patenkintas. 3.Jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu dėl pirkimo ir klausimus, mums bus malonu jūsų paslaugoms.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai