100VNT Vienkartiniai Masažo Stalo Lape Spa paklodės Vandeniui Storio Lova Padengti Grožio Salonas, Masažo Lovos Namų Sofos Dangtis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: sofa-lova, trumpas sofos apima, elektronų cigarečių vape, beuty moterims, lovos šuo pet, paklodės mi, vyresnysis masažo čiužinys, refil lakštai, antklode padengti saulėlydžio, masažas padengti lentelės.

    €29.95 €37.91
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Kita
  • modelis: Kita
  • Stilius: Kita
  • Modelio Numeris: Vienkartiniai Masažo Stalo Lape
  • Svoris: 1000g
  • Amžiaus Grupė: Kita
  • Reitingas: Kita
  • Tipas: Butas Lapas
  • Audinio Skaičius: Kita
  • Modelio Tipas: Kita
  • Siūlų Skaičius: Kita

Kulka Taškų:

1、1. Kiekvienas atskirai supakuoti geros higienos ir vienkartiniai popieriniai gali būti pateikiami.Labai tinka masažo lovos.

2、2. Tentas pagamintas iš aukštos kokybės neaustinis audinys, ir jis yra minkštas, bekvapis, profesionaliai dezinfekuoti, ne-dirgina odą.

3、3. Lapas plonas, tvirtas, orui ir šviesai; su kompaktišką struktūrą, ji rūpinasi jūsų malonumui laiko.

4、4. Labai lengvas, kvėpuojantis, bet stiprus vienkartiniai popieriaus.Lapas gali veiksmingai išvengti kryžminio užteršimo, ir tai yra saugiau ir daugiau higienos, kuris yra labiau patikimi klientai.

5、5. Nešiojamų lapas labai tinka masažo terapeutai, kuriems reikia daug keliauti į klientų namus.

Savybės:

1. Kiekvienas atskirai supakuoti geros higienos ir vienkartiniai popieriniai gali būti pateikiami.Labai tinka masažo lovos.

2. Tentas pagamintas iš aukštos kokybės neaustinis audinys, ir jis yra minkštas, bekvapis, profesionaliai dezinfekuoti, ne-dirgina odą.

3. Lapas plonas, tvirtas, orui ir šviesai; su kompaktišką struktūrą, ji rūpinasi jūsų malonumui laiko.

4. Labai lengvas, kvėpuojantis, bet stiprus vienkartiniai popieriaus.Lapas gali veiksmingai išvengti kryžminio užteršimo, ir tai yra saugiau ir daugiau higienos, kuris yra labiau patikimi klientai.

5. Nešiojamų lapas labai tinka masažo terapeutai, kuriems reikia daug keliauti į klientų namus.

Specifikacija:

Pavadinimas: Vienkartinės Lakštų

Dydis: apie 180*80cm/70.87*31.50 colių

Medžiaga: neaustinis audinys

Pakavimo Sąrašas:

100*Lakštai

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Diachmmaillil2020-12-17
"Super product super seller"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai