Atsitiktinis įvairaus dizaino Kaklo Dirželis Lanyards Kortelių Turėtojams Bankas Autobusų ID Laikikliai Virvė, Raktų Grandinės K19

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: verslo kortelės turėtojas nerūdijančio plieno, pagrindiniai atveju grandinės peliukas, mielas peliukas turėtojas, exo sehun, pagrindiniai dirželis, dizaineris keychain virvelės, papuošalai peliukas, animacinis "keychain", virvelės, chvrolet key chain, pagrindiniai virvelės.

    €7.86
  • Formos\modelis: Gyvūnų
  • Elemento Tipas: Raktų Pakabukai
  • Stilius: Madinga
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Metalų Tipas: Nerūdijančio Plieno
  • Lytis: Unisex
  • Bauda ar Mados: Mados

Aprašymas Medžiaga: poliesteris

Dydis:Virvelę ilgis: apie 43cm plotis: apie 2.5/2cm

Puikus Klavišus Grandinės, ID Kortelės,Ženkliukai,USB, Kamera, saugumo ženklus, Mp3,Mobiliojo Telefono ir PAN.

Virvelę Studentams, anime mėgėjams,gydytojas, mokytojas, TAI žmogus, pareigūnas ,darbuotojas Karinės kiekvienas, kuris turi parodyti, ID reguliariai.

Kortelės lipdukas

Modelis: Gali būti pritaikyti spausdinti, spausdinti įvairius modelius pagal savo poreikius.

Vartojimo sritis: įprasta standartinio dydžio korteles, pavyzdžiui, autobusų korteles, banko korteles, ir IC kortelių.

Pirkti daugiau SUTAUPYTI daugiau, jei jums reikia daugiau prekių, prašome nedvejodami susisiekite su manimi gauti geriausią kainą :)

Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus.Jei turite kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Laukiame jūsų užklausų ir komentarai.Mes stengiamės suteikti jums su puikia pirkimo patirtį.Labai ačiū.

Pristatymas

Nemokama Pašto Daugumai šalių, Paprastai JAV užtrunka 15 workingdays.Kitos šalys, trunka ilgiau 25 dienų ar daugiau.

Jei jums nereikia gauti sklypas po įprastas pristatymo laikas, prašome susisiekti su mumis, mes jums išspręsti pristatymo problema jums kuo greičiau.

Apie Mus Jeigu turite kitų klausimų, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu.Mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau :)

Kaip Užtikrinimo ir Kompetencijos visada buvo mūsų šūkis, mes visada siekiame puikus 5 žvaigždučių reitingą, ir teigiamų atsiliepimų.Jei manote kitaip, visada prašome kreiptis į mus, kad mes galime stengiamės, kad atitiktų jūsų lūkesčius ir kad už bet kokių trūkumų.

Jei manote, mes nenusipelno teigiamų atsiliepimų, rašykite mums prieš paliekant bet kokį nepageidaujamą grįžtamąjį ryšį.Malonu Pirkti ir ačiū už ieškote : )

Azon4ik972020-10-14
"very nice. daughter loves it!"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai