Medžio Lipdukas Padengti Mercedes Benz AMG GLE Kviečių Shield Emblema Klasės Raktas/Kondicionavimo Rankenėlę/Start/Center " Konsolės/vairas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: mašina bmw raktas, durų w210 amg, amg logotipu, avast, fox įrankiais, benz gle kūno kit, 4 degiklių viryklę, pagrindiniai mercede, benz gle, automobilio raktus atveju mercedes klasė.

    €7.03
  • Kilmės: KN(Kilmės)

1. Mes pasistengsime, kad mažesnės sąskaitos faktūros vertė, deklaracijos, siekiant išvengti mokesčių.Mes TIK už kainų IR laivybos išlaidos, ir Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.Mes nesame atsakingi už c mokesčiai mokesčių ir mokesčių, tai yra pirkėjo pareiga, jei savo vietos muitinės ar pašto prašyti muitų mokesčių.Pls, nereikia pirkti jeigu tu proto, ačiū. 2. Jei turite klausimų apie muitinės, mokesčių, kreipkitės į vietinį postas prieš jums pasiūlymą.Prašome don ' t make kad jei negaliu pritarti. 3. Jei jūsų prekė grąžinta dėl muitinės klausimais, mes galime tik grąžinti už PREKĘ DALIS, todėl prašome sekti savo siuntinį nuolat, kai gaunate muitinės klausimas.prašome kreiptis į juos laiko, kad būtų išvengta grįžtant, ar mes galime tik grąžinti prekę dalis, kai grįžo.

Nemokamas Pristatymas~~~

Medžio Lipdukas Padengti Mercedes Benz A B C E AMG GLE GLS ML, GL S V G Klasės Automobilių Stilius

PASTABA: Prašome patikrinti matavimo dydį, prieš pateikdami užsakymą!

Už kostiumą pozicija:

18mm kostiumas Mygtuką;

29mm Kostiumą, Multimedia, Oro Kondicionavimo Rankenėlę;

39mm tinka Vienam-spustelėkite Pradėti; Tinka Benz visos serijos, išskyrus Naujas E klasės ir nauji G-klasės automobilis 2019year .

47mm kostiumas Konsolė Multimedijos Mygtukas

52mm(prieš 2016year) & 57mm(after2017 metų) kostiumas Vairas, 57mm vairas lipduką (su spindulys) Tinka: GLA, 52mm vairas lipdukas (plokščių) Tinka: E-klasė(pls priemonės)

Už vieną mygtuką pradėti, dalį-----39mm Tinka Benz visos serijos, išskyrus Naujas E klasės.

Už Vairo Dalys, prašome patikrinti savo ar su spindulys ir dydį.

52mm(prieš 2016year) & 57mm(after2017 metų) kostiumas Vairas, 57mm vairas lipduką (su spindulys) Tinka: GLA, 52mm vairas lipdukas (plokščių) Tinka: E-klasė(pls priemonės)

- Jei turite bet kokių klausimų apie mūsų produktus, prieš arba po to, kai laimėjo aukcioną, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda bu paspaudę ant nuorodos " Klauskite ", skiltyje "Pardavėjo informacija skyriuje" viršutiniame dešiniajame kampe.

--Mūsų biure atidaroma nuo pirmadienio iki penktadienio.Mes glaudžiai savaitgaliais ir visas didžiąsias šventes.

--Jūsų e-mail yra garantuojama, kad bus atsakyta per 24 valandas.El. paštas išsiųstas į jav savaitgaliais ir švenčių dienomis bus atsakyta kitą darbo dieną.

--Atkreipkite dėmesį, kad visi el. laiškai bus siunčiami į e-pašto adresą, jūs turite ebay.Rekomenduojame patikrinti, tiek savo "Gautieji" ir " Nepageidaujamo el. Pašto Dėžutę uždengti pranešimai yra traktuojami kaip Spam.

- Jei turite kokių nors problemų su savo pirkimą,vežimą,returm/mainų,arba bet kuri kita,prašome e-pašto ir leiskite mums išspręsti šią problemą, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą.Mūsų klientų aptarnavimo komanda yra čia, siekiant užtikrinti, kad jūs patenkinti mūsų paslaugomis.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Laikas: 15~60 Dienų

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.rcmadosstudija.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

RafF Gurlz2020-09-11
"Too Expensive... Not so good, very thin... I suggest 1/2 price."
Kyshawty1012020-09-25
"Beautiful and defined well"
Hibyhi182021-02-10
"Товар отличного качества, продавца рекомендую! Посылка отслеживалась сразу! Быстро пришла, но увы не мой размер. Открыл спор продавец вернул деньги через час.Но я опять таки закажу у этого продавца,но именно мой размер! Так как качество действительно на высоте. Рекомендую"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai