Neon balto Pigmento Miltelių Nagų Dailės Blizgučiai Milteliai Gradientas Fluorescencijos Pigmentų Dulkės "PASIDARYK pats" Nagų Papuošimai,ne švyti milteliai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: blizgučiai mix, tamsoje švyti milteliai, 100 blizgučiai, 50 g blizgučiai, 50 blizgučiai, 100g blizgučiai milteliai, fosforo milteliai, lumin milteliai, fosforinės, švyti tamsoje pigmento miltelių.

    €24.80
  • Medžiaga: Liuminescencinių miltelių
  • Naudojimas: Nagų lakas,makiažas,Dažai,Muilo ir T.t
  • Modelio Numeris: F500
  • spalva: raudona,geltona,mėlyna,žalia,violetinė.......
  • Prekės Pavadinimas: buytoes
  • Elemento Tipas: Nagų Blizgučiai
  • Kiekis: 1Bag
  • NET WT: 500G

prekės informacija

Programos:

nagų lakas(nagai art) , c osmetic medžiagos , makiažas ,muilas, spausdinimo, reklamos iškabos, saugos ženklai, eismo kliūtis, požeminė automobilių stovėjimo aikštelė, pramoginiai apdaila, architektūros, apdaila, žvejybos įrankius ir kt.reikia ryškių spalvų, taikymo sritis, ten yra nepakeičiamas vaidmenį.

Skelbimas:

prekė yra neon fluoriescent milteliai , o ne švytėti milteliai , ji nebus švyti tamsoje, todėl pls rinktis atsargiai, jei jūs norite nusipirkti milteliai švyti tamsoje, galite eiti į mano parduotuvę,arba spustelėkite saitą, kaip laikytis:

mūsų spalvos:

mėlyna, citrinos geltona, oranžinė, oranžinė geltona, oranžinė raudona, žalia, balta, mėlyna, rožinė, raudona rožė, ežero mėlyna, persikų, safyro mėlyna, raudona, violetinė.

svoris:500g

pakuotė:plastiko maišelis(opp maišelis)

Naudojimas:

Danga Pigmentas, nagų lakas(nagai art) , c osmetic medžiagos , makiažas ,muilas, spausdinimo, reklamos iškabos,saugos ženklai,eismo kliūtis, Plastikas ir Guma Pigmentas,Odos Pigmentai,Nagų lakas, Tapyba, Amatai, Dervos, papuošalai, Štampavimo ,Scrapbooking, požeminė automobilių stovėjimo aikštelė, pramoginiai apdaila, architektūros, apdaila, žvejybos įrankius ir kt.reikia ryškių spalvų, taikymo sritys ir t.t.

Pristatymas:

1. Visi daiktai būtų dvigubai tikrinami iki siuntą.Būtina užtikrinti visiškai naują būklės ir puikiai dirbti...

2. Visi daiktai bus išsiųsti per nustatytą apdorojimo laikas, gavusi mokėjimo(išskyrus šeštadienį,sekmadienį ir Švenčių).

3. Prieš užsakant,Prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo.Jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes padarysime viską, kad padėtų.

4. Saugumo sumetimais, jei jums reikia pakeisti pristatymo adresą ,pls patarti mums, kai jūs padarote užsakymas iki išsiuntimo.

5. Sistemos numatytuosius parametrus, kad būtų vežamos per Malaizijos Paštu, Oro Paštu, tai užtruks 15-39 pristatymo dienos.(Mes negali būti atsakinga netikėtai vėlavimo kaip pasirinktinis procesas, oro sąlygos ir pan...).

6. Mes parodysime sekimo numerį www.rcmadosstudija.lt po gimdymo, tada galite apsilankyti atitinkamą vežėjo svetainėje internete stebėjimo informaciją.(17 sekimo svetainė)

Šiltas Priminimas:

1. Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresą.

2. Dėl tarptautinių operacijų, jūs taip pat gali būti atsakinga už muitų, mokesčių ir muitų, mokesčių, kaip reikalauja šalies įstatymai(žinoma, mes stengiamės deklaruoti nedidelį kiekį jums siekiant išvengti tokių išlaidų).

3. Kai jūs jį gauti, mes nuoširdžiai tikimės, kad jums patiks jį ir vertiname mūsų klientų aptarnavimo paslaugas.Jei jūs esate patenkinti, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums teigiamą komentarą ir 5 žvaigždučių.

4.Jei turite ką jūs manote nepatenkinti, mes hightly dėkingi, kad jūs galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant Neigiamą atsiliepimą arba Neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemas ASAP!

Garantija Grąžina:

1. Jei pastebėsite kokių nors gedimų, iš mūsų daiktų, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo elementą.

2. Jei elementai yra skaldytų, kai gavote juos, prašome nufotografuoti ir atsiųsti nuorodą iš www.rcmadosstudija.lt pardavimo duomenis ,mes atsiųsime jums kitą nemokamai arba grįžti atgal į savo pinigus.

3. Pirkėjas bus atsakingas už visas siuntimo, draudimo, ir tvarkymo mokestį (jeigu taikomas), kai grįžti elementus keistis.Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nebus pervesti.

4. Jei yra kokių nors problemų su savo pirkiniu,Prašome leiskite mums galimybę nustatyti dalykai, prieš atsiliepimų.

5. Mes ne suteikti grįžtamąjį ryšį, kol mes abu(pirkėjo ir pardavėjo) patenkintas spręsti.Kada jūs laimingas su mūsų elementą, tada pateikite atsiliepimą.

"Mes Manome, kad 99.9% problemų galima išspręsti pasitelkus komunikacijos"

Atsiliepimai:

Mes suteikiame 5 žvaigždžių atsiliepimus į visus mūsų klientų, kai jie gauti elementus.C, galite taip pat prašome ne tiesiog palikite mums blogų atsiliepimų, kai jūs turite problemų?Rašykite mums ir mes apdoroti problema greitai,suteikia mums galimybę tarnauti jums vėl daug geresnių daiktų, ir kaina, ačiū už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.

Kaip jums žinoma,mano mielas drauge,tiek mums yra tiesiog pradėti verslą šioje svetainėje,atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai