Kabo Šiukšlių Šiukšlių Dėžę Už Virtuvės Spintos Durys, Kabineto Durų Sumontuoti Šiukšliadėžės Pagal Kriaukle Šiukšlių Dėžę RV Vonios kambarys

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: bin šiukšlių, ilgoji pagalvė, galite šiukšlių, šiukšlių dėžės vonios kambarys metalo, automobilių recicle bin, audi šiukšliadėžės, karavanas tualetas, virtuvės kriauklė šiukšlių, bin šiukšlių, Automobilių sumetami į šiukšlių konteinerį.

    €2.87 €5.21
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Medžiaga: Plastikiniai

Aprašymas:

Šiukšliadėžės gali būti pakabinti ant virtuvės durų, spintos durys, sandėliukas, durys, komodos, automobiliai, ar bet kur kitur.U-formos griovelis dizainas tinka durų apdailos storis mažesnis kaip 2,2 cm/0.87 colių

Virtuvės lankstymo šiukšliadėžės neturi užtrukti daug vietos virtuvėje.Tai gali būti sulankstyti, kai nėra naudojami, ir atidarytas, kai naudojamas.

Jis ateina su mažų stalčių turėti daiktų, tokių kaip šiukšlių maišeliai ar plastiko maišeliai

Teisę bin yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko ir elastinga guma.Jis yra netoksiškas, beskonis ir patvarus.Jūs galite naudoti mūsų kabo šiukšliadėžės ilgą laiką.

Sveiki medžiagos, patvarus ir atsparus vandeniui.

Lengva įdiegti, tiesiog prijunkite kompaktiškas lankstymo bin jokių spintos stalčių arba dureles.Kai esate virimo šviežių maisto produktų, smulkinimo ir pjaustymo, jūs neturite atidaryti ir uždaryti spintos duris dažnai su savo šlapias rankas, o ne šiukšliadėžės po kriaukle.

Plačiai naudojamas virtuvės, kolegijos bendrabutyje, gyvenamasis kambarys, miegamasis, automobilis, office ir kt.

Techniniai duomenys:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės

Dydis: 30*25*15 cm/11.81*9.84*5.91"

Medžiaga: PP +TPE

Spalva:mėlyna/pilka/pink1

Pakuotė:

šiukšliadėžės*1

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai