Animacinių Filmų Monetos Banko Katė Piggy Bank Mielas Monetos Talpinimo Taupymo Dėžutė Gimtadienio, Kalėdų Dovana Piggy Bank Suaugusiems Vaikams Žaislai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: bankas piggy, dėžutė pinigams, katė piggy, godzilla piggy dėžutę, moneta sidabrinė, taupyklė pinigų, sekso žaislų saugojimo bylos, dramblys piggy bank, monetos kiaulių, japonija piggy bank.

    €13.72 €68.60
  • Formos: ca
  • Pavadinimas: Piggy Bank " Skaičiuoja, Monetų
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • NAME3: Saugus Pinigų
  • NAME4: Seifas
  • Name2: Monetų Saugojimui
  • Medžiaga: PVC
  • NAME5: Girl Gimtadienio Dovana

Produkto Savybės

Pavadinimas:Katė Piggy Bank Medžiaga:PVC, Dydis:15*14*21CM

Kaip Išimti Monetas

Katino galva gali būti susukti ir monetos gali būti paimtas iš traukiant iš katino galva po sukimo 90°

Produktų Ekranas

Prekės Informacija

Produkto Paketas

Apie laivybos

1. Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą. 2. Pasakykite man savo dabartinį adresą po apmokėjimo ; kitaip, mes išsiųsti savo pozicijos pagrįsti savo adresą, jūsų užsakymą. 3.Mes tiesiog parama Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ir Epacket laivybos kelią.Ir Kinija Paštu Bus išleisti apie 2-4weeks Azijoje ir Vakarų Europoje, 3-6 savaites į kitus regionus.Epacket tiesiog reikia apie 2-3 savaites, Azijoje, Europoje, Šiaurės Amerikoje ir Austrija. 4. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Jei jums nereikia gauti elementą per 45 dienas, prašome susisiekti su mumis, ir tada man bus padėti jums sekti jį.

Apie atsiliepimą

Jei manote, patenkinti šį produktą po to, kai jūs turite jį .prašome užtrukti keletą sekundžių, pelkėti 5 žvaigždučių atsiliepimus, Kad lovey šunų šį produktą mūsų paslaugų .Labai ačiū !

Apie po pardavimo paslaugos

Jei šis produktas turi bet problema ( neveikia .subraižymo ar kitos problemos) kai jūs gaunate tai , prašome susisiekti su mumis laiku ir aš duosiu jums geriausias sprendimas .(ginčas yra nereikalingas .ačiū!)

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai