2020 Naujausias EVA Nešiojamų Lauke, Vežančių Padengti Maišelį, Byloje Dėl "Ultimate Ears MEGABLAST Nešiojamasis" Wi-Fi ""Bluetooth" Garsiakalbis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: megaboom, peilis su logo, nari razer, ultimate ears megaboom le megaboom, megaboom 3, hi end garsiakalbių, wonderboom 2, yamaha gauti, anker atveju, megaboom 3 garsiakalbių.

    €15.42
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: Pluta Pro
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Garsiakalbis Atvejais
  • Modelio Numeris: Ultimate Ears MEGABLAST Nešiojamasis "Wi-Fi ""Bluetooth" Garsiakalbis
  • Medžiaga: PU+EVA

Aprašymas: 1.ATSPARUS ORO sąlygoms: Tai patikimas, sunku kelionės atveju yra šoko įrodymą ir orų atsparus todėl jos puikiai tinka gabenti beveik visur. 2.TVIRTAS & PATVARUS: Mūsų "bluetooth" kelioninis dėklas yra pagamintas iš aukščiausios kokybės kietųjų & patvaria "anti-shock" EVA medžiaga, kuri yra pastatytas paskutinis ilgą laiką. 3.PASIRINKTINIS TILPTŲ: Bluetech s Echo "Bluetooth" Kelionės Atveju yra suformuoti viduje pritaikytą tinka, kuris puikiai prisitaiko prie jūsų "bluetooth" garsiakalbis ir papildomų įkroviklis adapteris. 4.MADINGA SPALVA: Tai sunku kelionės atveju ateina mados-pirmyn juoda spalva, kad daro drąsus pareiškimas su papildomos naudos, kad lengva rasti bet kur, kur jūs išsaugokite jį. 5.MAKSIMALIĄ APSAUGĄ: Mūsų sunku kelionės atveju funkcijas veltinio medžiagos viduje atveju suteikti papildomą apsaugą jūsų Ultimate Ears MEGABLAST Nešiojamasis "Wi-Fi ""Bluetooth" Garsiakalbis pakuotę įeina: 1x atveju (Garsiakalbio ir priedai nepridedami).

Kemyisway2cute2020-10-08
"Good product quality."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai