Automobilių Logotipą, neslystantis kilimėlis telefono automobilių neslidus kilimėlis automobilio mini SMART "LADA" KIA

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: auto įtaisą, lg mobiliųjų dalykėlių, automobilių įtaisą, kia rio, 2020 įtaisą, telefonų programėles žaidimai, mobilusis telefonas mini, VIRTUVĖ, multi įrankis, mini technologija.

    €2.15 €4.14
  • Feature1: Neslidus kilimėlis
  • Paketas Apima: Neslystantis Kilimėlis
  • Dydis: 198mm*128mm Approx
  • Įmontuoti: Tinka visiems automobiliams
  • Feature2: Automobilių GPS kilimėlis
  • Medžiagos Tipas: Silikagelis
  • Feature3: automobilių įtaisą

Automobilių Logotipą, neslystantis kilimėlis telefono automobilių neslidus kilimėlis automobilio mini SMART "LADA" KIA

Techniniai duomenys:

Plotis: 128mm Ilgis:198mm tipas:Automobilių Logotipą, neslystantis kilimėlis Medžiaga :PVC Įmontuoti :Tinka visiems automobiliams Pastaba: 1. Skirtumai dėl šviesos ir ekranas, spalva elementą, gali būti šiek tiek kitokius vaizdus. 2. Prašome leisti 0.1-0.2 cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Savybės:

Apsaugo daiktus ant skydelio nuo stumdomas off ir blaško vairuotoją.Jokie klijai ar magnetas reikia, ji gali laikyti daiktų, tokių kaip telefonai, monetas, raktus ir pan.ant prietaisų skydelio tvarka. 1. Gamtos adsorbcijos: Įdėti į bet kurią poziciją, be dvipusės juostos, pagerinti eismo saugą. 2. Bauda tinklelio tekstūros: Didesnis trinties koeficientas labai,nėra lengva mėtyti žemyn. 3. Aplinkos apsaugos medžiaga: Priimti PVC medžiagos, patvaresni. 4. Ilgas tarnavimo laikas: Naudoti vandens bus lengva valyti, gali būti naudojamos pakartotinai 5. Veikia nuo -20℃ iki +60℃: Atsparus deformacijai ir grūdinimas

Dėmesio

1.Padaryti ne įdėti ją į vietą, kad turės įtakos oro pagalvė organizavimo ir važiavimo. 2.Ne vieta dėl šilumos deformacijos, nusidėvėjimo, skaldytų elementus (pvz., žiebtuvėliai, aukšto slėgio dujų bakas). 3.Paviršius neslidus padas purvinas, adsorbcija tampa silpnas, šiuo metu, prašome nuplaukite su vandeniu, visiškai išdžiūti ir tada naudoti.

Paketai:

1 x neslidus kilimėlis

Realios nuotraukos:

Šiltas Pastabos:

①Will pristatymą jūsų užsakymą ne pirmą kartą,griežta kokybės kontrolė,gerai supakuoti paštu. ②We turi gerą verslo santykius su express " kompanija.Siūlo kelis sprendimus,kaip antai,www.rcmadosstudija.lt,DHL,China post,AVS...... ③We yra brangina kiekvieną užsakymus.Jei turite kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis internete ne pirmą kartą turės kovoti su juo iš karto.Jei viskas yra tobula,prašome pateikti mums 5 stras atsiliepimų.

Du kartus.V buvo įkurta 2015 m.Iš gamyklos fizinio didmeninės parduotuvės.Dabar mes esame sukurti profesionali komanda paslaugų mažmeninės prekybos internete klientui.Mes sutelkti dėmesį į automobilių NESLĖPĖ & LED apšvietimas ir interjero aksesuarų.Mes stengiamės suteikti jums pirkinių patirties vertę už pinigus.

Marcio Leao162021-02-10
"Great, it takes less than 1 month"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai