2 in 1 Lyžis Aukšto Dažnio G-taško Vibratorius Klitorio Kalba Stimuliatorius Makšties Antgalis Orgazmas Massager Suaugusiųjų Sekso Žaislai Moterims

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: licker, sekso žaislas, didelis vagine, vibrat, laižyti, orgazmas, av magija, gelis orgazmas, sodrus 2 lovense bluethooth, sextoy moteris.

    €30.10 €43.00
  • Prekės Pavadinimas: SEXSOHO
  • Modelio Numeris: B2386
  • 200000204: 200003561,200003561
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Medžiaga: Silikono
  • Prekių Kokybės Sertifikavimo: ce
  • Dydis: 115*4mm
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Tipas: G-Spot

Adorime Istorija

Tai labai dažnas, kad daugelis porų,vieniši vyrai ir moterys neturi patirties, patenkinti seksualinį gyvenimą, mes manėme, gal galėtume ką nors pagerinti, kad pridedant daugiau malonumo sekso procesą.Taigi ten buvo Adorime,mes daug tyrimų tarp porų, vienišų merginų ir vyrų, mes pagaliau pavyko dizaino keletą vibratoriai, faloimitatoriai, masturbators kuris tapo populiarus daugelyje platformų.Tai įrodė mūsų taškai buvo teisingas, tad mes ir toliau kurti daugiau produktų, kad suteikti žmonėms geresnės kokybės į jų seksualinį gyvenimą.

Yra labai griežtos atrankos, silikono medžiagos, laidai, elektros varikliai, mygtukus ir aukštos klasės valdymo plokščių ir kt.Adorime įžadus teikti premium suaugusiųjų žaislai visuomenei.Prieš parduodant rinkoje, kiekvienas produktas turi eiti per, baterijos indikatorius, mygtukai bandymo, triukšmo kontrolės ir daugiau kitų procesų, todėl, kad klientams gauti aukščiausios kokybės suaugusiųjų sekso žaislai.

2 varikliai ir 10 vibratorius

Adorime 2 Varikliai Ir 10 Vibracijos Klitorio Vibratorius

G spot klitorio vibratorius yra 2 galingi varikliai kontroliuoti vibracijos galvą ir uodegą, tačiau operacija yra labai paprasta.Vienas mygtukas valdo visus.Galite lengvai įjungti vibraciją, dviejų galų, ir jūs taip pat galite persijungti 10 skanus vibracijos režimus, bus.

lyžis vibrtor

Ne Tik Rožių formos Lyžis Liežuvio Vibratorius

Į lyžis vibratorius imituoja formos rose, kuris reiškia meilę.Minkšti liežuvio lyžis jums lengvai atrodo, kad jūsų meilužis bučiavosi ir jums, ir bus patenkinti savo geismą.Tai tikrai geriausia dovana sau ir savo draugams.

aukštų dažnių vibratorius

Bet Taip Pat Aukšto Dažnio G Spot Klitorio Vibratorius

Tai aukšto dažnio vibratorius yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, galinga vibracija jūsų klitorio, makšties, spenelius ir kitas jautrias dalys stimalution, bus tikrai nustebinti.Ir naudoti išlenkto dizaino, norint tiksliai pataikyti savo G taške.

mutiple būdų, kaip žaisti

Kelis Malonumas Būdų, kaip Solo ir Poroms

Dukart vadovavo vibracijos nustato, kad ji turi įvairių būdų, kaip žaisti.Galite naudoti liežuvio lyžis funkcija pirmą kartą, ir tada pakeisti aukšto dažnio vibracijos režimą, nesvarbu, kokiu būdu jis yra idealus žaislas poroms flirtuoti ar solo naudoti.

USB įkrovimo

įstaiga-saugaus silikono medžiaga

Nešiojamų Dydis

USB Įkrovimo

Į lyžis vibratorius palaiko USB jungtį, visiškai įkrautas gali pasiekti daugiau nei 70 minučių naudojimo laiką.Nėra baterijos pakeitimas yra būtinas.Supaprastinti savo pageidavimą.

Įstaiga-Saugaus Silikono

Jis yra pagamintas iš minkšto Silikono ir aukštos kokybės ABS. 100% SAUGUS, šilkiniai liesti ant odos.Atsparus vandeniui dizainas daro galite naudoti klitorio massager iš dušo, ir jį taip pat lengva valyti.

Nešiojamų Dydis

Mažesnio dydžio, daugiau nešiojamų!Lengva įdėti jį į savo kelionės krepšį, lady maišelį, net jūsų kišenėje.Imtis šis mielas žaislas visur!Tai tikrai tavo geras partneris!

❤Lyžis Liežuvio Vibratorius -Šis vibratorius yra iš formos, rožių, galvos stamen dalis yra sukurta taip, kad būtų prie pat liežuvio massager.Į vidutiniškai minkštas liežuvis bus laižyti jūsų klitoris, speneliai, makšties ir kitos jautrios sritys švelnus laukinių, suteikiant jums erzina, ir žavi, šlapias malonumą . ❤Galingas Aukšto Dažnio Vibracija - šiek tiek išlenkta rankena ir kokybės silikono galvutė sudaro galingas aukšto dažnio vibratoriai, jame ne tik galite naudotis " klitorio & spenelių stimuliacija, bet taip pat gali būti naudojamas g taško stimuliavimas.Lenktas dizainas stimuliatorius yra geros išvaizdos, bet taip pat tiksliai pasiektų G tašką.

❤10 Vibracijos Režimus Ir 2 Varikliai - Į massager yra sumontuoti du varikliai kontroliuoti vibraciją, 2 gnybtai atskirai, galite dukart spustelėkite maitinimo mygtuką, norėdami įjungti funkciją tarp užpakalio ir aukšto dažnio vibracija.Yra 10 galinga vibracija, pasirinkimas jums nebus monotoniškas.

❤Įstaiga-Saugaus Silikono & Vandeniui - Tai Adorime žaislas yra pagamintas iš odos draugiškas silikono, išskyrus balta rankena rankena yra aukštos kokybės ABS medžiagos.Tai klitorio vibratorius yra atsparus vandeniui, lengvai valoma ir gali būti naudojamas ant vonia arba dušas.

❤USB Įkrovimo ir Privataus Paketas - Tai vibratorius, su mažu energijos suvartojimu, kas 70 min apmokestinimo, gali būti naudojamas 75 minutes.Mes teikiame privatumo pakuotės, niekas nesužinos ką pirkote, siekiant išvengti atsitiktinio sumišimą.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai