4Pcs Mason Indai Bambuko Dangčio Daugkartinio naudojimo Indelį Kepurės Dangteliai 70MM 88MM Mason Saugojimo Stiklainiai Buteliai Bambuko Apima Dangteliai Su Šiaudų Skylę

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: butelis punch, indeliai sandarūs bambuko dangtis, bambuko dangtis, bambuko dangčio jar matt, bambuko dangčio jar, valtys, medinės dangtis, vyras mason indai, bambuko prieskonių, žvakės indelį su mediniu dangteliu, stiklainį medinis dangtis.

    €3.67 €4.18
  • Uždarai Konteinerių stiliai: Dangtelis su Anga
  • Modelio Numeris: Mason jar bambuko medienos dangtis
  • Medžiaga: bambuko
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Talpa: Kita
  • Pakuotė: 4
  • Dydis: S
  • Naudoti: Kita

Savybės:

Sandarus Dangtelis: Mūsų bambuko butelių kamšteliai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų ir yra įrengta su nuimamu silikono žiedas apačioje, kurios gali užkirsti kelią jūsų stiklainius iš tikėjimo ir būti sandariai antspaudas, tvirtas, patvarus ir nepralaidžiose, kaip padėti savo stiklainius likti švieži.

Suderinama Modelis: Šių bakas laikymo dangteliai yra suderinama su dauguma paprastų burną mason indai ir plati burna mason indai.Jie taip pat gali naudoti puodeliai vandens ir maisto produktų saugojimo rezervuarai.

Kaip Išvengti Pelėsių:

1. Nuvalykite dangtį, po naudojimo.

2. Nenaudokite vandens didesnis nei 85 laipsniai.

3. Kai nenaudojamas, nelaikykite jokių skysčių į stiklinį butelį.

4. Ne tinka konservavimui arba panardinant į vandenį.

Specifikacija:

Medžiaga: bambukas

Plati burna: apie 9 x 9 x 1.9 cm / 3.54 x 3.54 x 0.75 cm

Įprasta burną: apie 7.3 x 7,3 x 1.9 cm / 2.87 x 2.87 x 0.75 cm

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

4*Bambuko Jar Dangteliai (4 Platus Burnas arba 4 Paprastiems Burnas)

Mūsų Brazilijos draugais:

Brazilija pareigas laikinai paskelbė, kad jis bus už maždaug $3.50 už, kad visi tarptautiniai sklypai rugpjūčio 27 (vietos laiku).Šis mokestis yra pirkėjas moka po savęs deklaracija ir bus grąžintas, jei nebūtų mokama.Jei negalite priimti $3.5 muitinės mokestis, prašome užsakymą.

Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome patikrinti žemiau esančią nuorodą, ačiū jums labai už jūsų supratimą!

Pirkėjas skaityti

1. Apie mokėjimą

Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus:

2. Apie pristatymo

A. Prekių Pristatymas Ir Įteikimas

Mes priims skirtingus kanalus pagal charakteristikas krovinių pervežimai.Ji gali siekti daugiau nei 200 šalių ir regionų.Pažadame, kad visi užsakymai bus išduodami per keturias dienas.Nuo stebėjimo metu skirtingus kanalus, bus kitokia, pašto siuntiniai paprastai rodo 1-4 darbo dienas tarptautinės express pristatymas, ir, jei yra spūstis, stebėjimo metu informacija bus pratęsta.

A.Apie muitinės ir muitinės

Pašto siuntiniai paprastai nekuria tarifus, tačiau muitinės teisės aktus įvairiose šalyse yra skirtingi muitinio įforminimo metu.Prašome sekti informaciją laiko ir kreipkitės į vietinį pašto skyrių, jeigu būtina.Tarptautinis skubus pristatymas paprastai generuoja muitai.Prašome suprasti, vietos muitinės, mokesčių standartus, siekiant išvengti muitinės problemas sukelia produktai turi būti grąžinti arba sunaikinti.Jei reikia, kreipkitės į savo vietos muitinės bendrovės arba pateikti informaciją, vietos muitinės formalumus.Pagaliau, linkiu jums malonu apsipirkti, labai ačiū už jūsų paramą.

3.Grąžinamosios Išmokos Ir Politikos

Dėl tarptautinio susisiekimo ir laiko sąnaudos yra gana didelės, todėl mes teikiame didelę svarbą produktų kokybė.Mes griežtai patikrinti, jei jūs gaunate pažeistas produkto, prašome susisiekti su mumis.Jūsų labui, įsitikinkite, kad patikrinti paketą prieš pasirašyti ir nusiųsti nuotrauką į jav.Mes peržiūrėsime produktą pagal konkrečias sąlygas, produkto, siekiant padėti jums išspręsti šią problemą, jūs turite galimybę mėgautis daugiau nuolaidos.Jei norite pakeisti arba grąžinti gaminį be jokių gedimų, tik grįžti laivyba išlaidos bus imamas ir mes atsiųsime jums naują produktą, gavęs produktą.Dėkojame už jūsų paramą ir supratimą.

4. Spalva skirtumas:

Dėl skirtumų tarp skirtingų ekranų, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva projekto.Scheler Grąžinimo Politika: Pirkėjai gali grąžinti prekes per 7 dienas nuo gavimo dienos.Per šį laiką, jeigu nėra darbo kokybės problema, pardavėjas nepriima grąžinti.

5.Atsiliepimai

Jei esate įsitikinusi, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių reitingą, tai bus didžiausias mūsų skatinimas ir sukurti geresnes paslaugas už jus.Visos pastangos yra tiesiog duoti jums geresnę savijautą, kartu su nuoširdumu.labai ačiū

Aš tikiuosi, kad mano draugai gali rasti tai, ko jums reikia čia.

Jeigu turite kokių poreikius, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.

Geriausi linkėjimai jums

Ken Batiste2020-10-26
"The item fits my wide mouth mason jar, but VERY tightly. The seller took several weeks until they shipped the product, but once shipped I received the items fairly quick."
Baybydethuong Tq2020-11-30
"Complies with the description. "

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai