100vnt Spalva Velcro Ryšius Daugkartinio naudojimo "Velcro" Ryšius "Velcro" Nailono Ryšius PC TV USB Tinklo Kabelis TLS

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: valdytojas r8070, calypso jumpsuit, prekės ženklo batai nėriniai, nerijos suvirinimo 35, apyrankė qhq kiaulių, butelis šešiakampe, grafinas ledo vandens, cob led 10w ip65, kortelės juoda withe.

    €6.96 €9.68
  • Medžiaga: Plastikiniai

Puikus apdorojimo technologija, labai gera kokybe: Nes kabelis kaklaraištis yra pagamintas iš audinio su "Velcro", ji gali būti pakartotinai naudojami kaip reikia, ir yra labai patvarus.

Įvairių spalvų: Dėl skirtingų spalvų laidų ištraukimo, jūs galite lengvai atskirti laidus.Nes skirtingų spalvų, gali būti priskirtas įvairių tipų kabelių.Todėl galite greitai rasti tinkamą kabelį

Plačiai naudojamas: tinka garsiakalbio kabelį, gitara kabelis, TV kabelis, mikrofonas, mikrofonas, kompiuterio laidas ir kt.Gali būti naudojami valdyti kabeliai, wrap dalykų, virtuvės ir nustatyti dalykai.Tai yra idealus pasirinkimas laikyti kabelį gerai organizuotas.

Lengva naudoti ir reguliuojamas: tiesiog įdėti kabeliai kartu, paspaudę patvarus laidus ir juos uždaryti.Jei jis yra per trumpas, ji gali būti naudojama kartu; jei jis yra per ilgas, jis gali būti naudojamas kartu; nuimamas dizainas yra taip pat labai patogus.

Atsparus vandeniui: Šių nailono juostos yra atsparus vandeniui ir saugus ir gali būti naudojamas lauke.Jį galima atidaryti ir uždaryti lengvai ir greitai.

Guf666 Fy2020-10-31
"All is ok"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai