3.5 KW Elektros Pavaros Variklis EV--Bianca

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: 350w hub variklis rinkinys, atv elektros varikliu, misecu poe, 2 kw varikliu, ford everest langą, ge8, 20 min, 60ktyz variklis, 220 benzinas generatorius, 1 kw varikliu.

    €326.05 €343.21
  • Tipas: Rankinių Įrankių Dalys

Produkto Įvedimo Produkto Naudojimo

SHINEGLE variklis,reguliatorius,pavarų dėžė,baterija,krovikliu ir kt.yra plačiai naudojami elektros konversijos transporto priemonių

Nominali Galia 3.5 kw Vardinė Įtampa 48/60V Vardinė Srovė 72A Nominali Greitis 3000r/min Maks.Greitis 6000r/min Apsaugos Klasė IP54 Muito S2-60min Svoris 28kg Dydis(mm) Φ170*272.1 Sertifikatai Produkto Duomenys Rodo Privalumai:

Didelis patikimumas bet protinga kaina

Neįvykdyti suderinamumas

SG serijos valdiklis gali būti naudojamas įvairių tipų varikliais (apima AC ir DC, šepečių ir brushless ir elektrinis valties variklis)

Aukšto intelekto

Kontrolieriai tarnauja tokias funkcijas kaip stabdymo energijos regeneravimas ir nuolydis-ūkyje, nenaudojant stabdžiai

Puikus kokybės ir mažiau techninės priežiūros

Ji yra labiausiai perspektyvus variklinių elektrinių transporto priemonių.Palyginti su nuolatinės SROVĖS varikliu, KINTAMOSIOS srovės variklis turi daugiau privalumų, pavyzdžiui, didesnis sukimo momentas.

Pavadinimas: Akumuliatorius ir Kroviklis

Gamintojas: SHINEGLE

Originalas: Kinija

Dabar, Kinijos ličio-jonų baterijos elementų gamybos technologija yra pasaulyje pirmaujanti pozicija.Mes galime suteikti 100000 km apsaugos mūsų klientus.

Pavadinimas: Reguliatorius

Gamintojas: SHINEGLE

Originalas: Kinija

Vektoriaus valdymo yra vienas iš geriausių būdų, kaip kontroliuoti variklio.Mes turime išbandyti šią sistemą, daugiau nei 10 metų, ir dabartinis stabilumas yra labai didelė.

Pavadinimas: Pavarų Dėžė

Gamintojas: SHINEGLE

Originalas: Kinija

Žemas triukšmo lygis ir aukšta perdavimo efektyvumą yra du pagrindiniai privalumai pavarų dėžė

Mūsų Paslaugų Išankstinio Pardavimo Paslaugos

* Klientas siunčia užklausą

* Pritaikyti tinkamą sistemą

* Imties bandymai paramos.

Garantinis Aptarnavimas

* Laiku techninės komunikacijos

* Rezultatas atsiliepimus ir tobulinimas

Produkto Pakavimo Susiję Produktai EV Dalys

Variklio Valdiklis

Variklio Valdiklis

Mes esame teikėjas elektra varomų transporto priemonių komponentų, įskaitant variklines, valdytojas (su programuotojas ir akceleratoriaus), įkroviklio ir baterijos.

Mūsų vairavimo sistema tinka įvairių tipų elektrinių transporto priemonių, pavyzdžiui, mažo greičio elektrinių transporto priemonių (golfo krepšelį, triratis), pristatymas, automobilių ir modifikuotas automobilis, kuriame, 7.5/10/15kw yra ypač modifikuotų automobilių.Be to, reguliatorius ir variklis gali būti taikomas elektros valtis.

Į klientų poreikius yra mūsų tikslas.Jauskitės laisvai susisiekti su mumis, jei turite kokių nors problemų mes turime pasitikėjimą teikiant idealus sprendimas jums su 15 metų patirtį kuriant, motorinių transporto priemonių ir variklių valdymo sistemos.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai