50pcs Gintaro eterinis aliejus stiklo buteliuko lašintuvu kosmetikos esmė aromaterapija konteinerių packag su juodo plastiko antitheft dangtis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: 2 ml roller, užkratas eterinis aliejus, užkratas stiklo užkratas, laikou sakura, juodas kvadratas kosmetikos konteineriai, antitheft kuprinė, gėlių purkštuvas, naftos ritininiai butelių juoda, melao odos, matinė juoda buteliuko lašintuvu.

    €28.94
  • Modelio Numeris: JYPD9226001
  • Prekės Pavadinimas: VIDEAPACK
  • Elemento Tipas: Daugkartiniai Buteliai
  • Dydis: 15ml

modname=ckeditor

50pcs

Gintaro eterinis aliejus stiklo buteliuko lašintuvu kosmetikos esmė aromaterapija konteinerių packag su juodo plastiko antitheft dangčio butelių yra 100% brand new ir aukštos kokybės.

Skelbimas:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš jums pasiūlymą.

2. Prašome leisti 1-5mm skirtumai dėl rankinis matavimas

Dėkojame, kad lankotės mūsų parduotuvėje, galime pritaikyti teikti paslaugų, tokių kaip šilko Spausdinti logotipą ar padaryti etiketė, lipdukas ir spalvos langelį, prašome susisiekti su mumis, jei jums reikia.

Mes specilaized m. didmeninės ir mažmeninės prekybos visų rūšių kosmetikos pakuotės, jei jums reikia kitų produktų, kurių nerandate mūsų parduotuvėje, prašome atsiųsti mums nuotrauką, mums bus malonu sourse jums ir siūlome geriausią kainą, su geriausia quanlity.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai