Anti-Slydimo Dviračių Pirštinės Žiemos Vėjo Kvėpuojantis Visą Pirštą Dviračių Pirštinės " Touch Screen MTB Dviračių Motociklų Pirštinės

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: pirštinės vandeniui, dviračių pirštinės, kelių pirštinės žiemą, pirštinės mtb, pirštinės sniegas, pirštinės, dviračių pirštinės, žieminiai kailiniai, slidinėjimo pirštinės, žiemos motociklo pirštines motociklas, pirštinės sportas.

    €9.44 €11.65
  • Modelio Numeris: Dviračių Pirštinės
  • Medžiaga: Lycra
  • Funkcija: Atsparus vandeniui
  • Lytis: Universalus
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Visą Pirštą

Anti-Slydimo Dviračių Pirštinės Žiemos Vėjo Kvėpuojantis Visą Pirštą Dviračių Pirštinės " Touch Screen MTB Dviračių Motociklų Pirštinės

Ypatybė:

1. Gerai praleidžia orą: Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės Lycra audinio ir yra ventiliacijos angos ant delno užtikrinti gerą vėdinimą.Net karštą vasarą, jis gali būti patogiai orui ir gali būti dėvėti ilgą laiką.

2. Reguliuojamas lankstumas: plonas velcro uždarymo riešo dalis leidžia jums reguliuoti elastingumą ir suteikia jums paprasčiausias tinka.

3. Jautrus jutiklinis ekranas: abu smilius ir nykštys turi jutiklinio ekrano funkciją.Jūs galite žaisti su savo mobilųjį telefoną, dėvint pirštines.Jis gali būti naudojamas bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje, panaikinti problemų vilkdami pirštines ir tobulinti jojimo saugos.

4. Anti-slydimo ir prakaito-wicking dizainas: intymi anti-vibracijos padas dizainas suteikia gerą anti-slydimo efektą ir apsaugo rankų traumų, kai žirgais.Naudoti prakaito-popierinio rankšluosčio, ant nykščiu nuvalykite prakaitą nuo veido per žirgais.

5. Dydis ir atspindinčiomis juostomis: Šios pirštinės yra keturių dydžių.Galite pasirinkti norimo dydžio, remdamasis duomenimis apie nuotrauką.Pastaba: dydis tai pora pirštinės yra šiek tiek mažesnis, prašome pasirinkti vieną dydis didesnis nei įprasta.Tai pirštinės tinka naktį naudoti.Šviesą atspindinčios juostelės dizainas labai pagerina saugumą naktį jojimo.

6. Platus panaudojimas: pirštinės yra stilingas ir kietas, tinka vyrams ir moterims.Tinka įvairiai veiklai, pavyzdžiui, važiuoti dviračiu, kalnų dviračiais, alpinizmas, alpinizmo, žvejyba, sporto ir kita veikla.

Specifikacija:

Produkto Tipas: Pilną Pirštų Pirštinės

Būklė: 100% visiškai naujas

Svoris: apie 50g

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: Lycra audinio ranka atgal non-slip gumos palmių, PU odos

Spalva: juoda ir geltona

1. Lycra audinio atgal vertus, kietas ir mažas pasipriešinimas vėjui

2. Nykščio ir pirštų yra pagamintas iš audinio jutiklinis ekranas

3. Gofruotas palmių trinkelėmis, priešslydžio sistema ir smūgio absorbcijos

4. Patogu nešioti, tinka ilgą ir trumpą atstumą žirgais

Komplektą sudaro:

1 * pora pirštinių

Chiefmir2020-12-11
"The size diagram = a perfect fit. Light cycling padding on the palms. Two anti-slip fingertips for cel phone use. Various reflective strips for night safety. I'm going to order a pair for my wife."
Monetov Ig2021-01-06
"Perfect shipping takes a bit but worth it, quality and very nice"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai