Miniatiūriniai lėlių su Baldais, PASIDARYK pats Namas Rinkinys Plius Padengti (Dangus Rato) T3LA

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: miniatiūriniai lėlių moteris, suaugusiųjų amatų rinkinys, visiškai miniatiūriniai lėlių namelis, lėlės namas knyga, namas knyga, Namas Modelis, miniatiūriniai lėlių namelis, palapinė, miniatiūriniai religinių lėlių namelis, lėlių knyga, derliaus miniatiūriniai lėlių namelis.

    €9.68 €12.10
  • Tipas: Popierius Rainbow
  • Įspėjimas: NĖRA
  • Sertifikavimo: Europoje sertifikuotas (CE)
  • Temos: Gyvūnai Ir Gamta
  • Amžius: 14 Metų, & Iki
  • Modelio Numeris: T3LA8YY603986-A
  • Kilmės: KN(Kilmės)

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

Tiksliai kalbant, mielas namas nėra skirtas būti žaidžiamas, bet kolekcines, pastatų ar namų puošybai po apdailos.Jis ateina su dalių, reikia surinkti "PASIDARYK pats".Asamblėja yra tinkami žmonės, vyresni nei 14 metų, puikus būdas bendrauti su paauglių ar suaugusiųjų ir puikus projektas praleisti laiką.

Aukštos kokybės ir puikiai suprojektuota atitikti kaina: Medžiagos yra geros kokybės,baldų ir kitų medinių gabalai yra tiksliai iškirpti taip, kad jie tilptų kartu teisingai.LED šviesos,augalai, ornamentas, baldai yra gana realus ir protingai suprojektuoti, yra verta kainą, jei jūs ieškote malonumą.

Labai puiki dovana ir kolekcionuojamų, kurie naudojasi amatų ir figūrėlės, dėžutės pats atrodo kaip dabartis - labai gražus ieškote!Jūs galite tai padaryti sau, kad dovana, prasmingiau.Gali būti sudėtinga pirmą kartą statybininkas, bet jums bus gauti džiaugsmas, kai baigsite jį.

jums reikia parengti silikoninis skystis, klijai ir du vnt. baterijų patys, nes jie yra draudžiami gabenti oro transportu.

Specifikacija:

Stilius:Lėlių Namelis

Baigtas dydis :14x14cm

Medžiaga: Mediena, audiniai, popierius, dervos

1cm=0.39 į

Pastaba:1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Paketas apima(be mažmeninės pakuotės):

1 x "PASIDARYK pats" namo kit

1 x Stiklinis Dangtis

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai