Mobiliojo telefono bateriją DOOGEE SUMAIŠYKITE LITE baterija + ardyti įrankis 5.2 colių MTK6737 Ilgas laukimo laikas, Didelės talpos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: bq magija telefono, leagoo m11 telefono, pledas sijonas xl, doogee mix, doogee garsiakalbis, rožinės spalvos vinilo įvyniojimas, ulefon 6, 15000mah išmanųjį telefoną, plaid marškinėliai berniukui, dodger s40.

    €5.40 €5.62
  • Prekės Pavadinimas: MZI
  • Originalus ar Ne: Originalus
  • Originalus Baterijos: Mobilių Priedų
  • Kokybės Sertifikavimo: UL
  • Ilgas budėjimo laikas: Bandymo įprasta naudoti prieš išvežant
  • Baterijos Talpa(mAh): 2801mAh-3500mAh
  • Modelio Numeris: Sumaišykite Lite
  • Mobiliojo telefono baterija: Aukštos capacit

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, Šiltas eilutę: dėl elektroninių produkto tipas yra šimtai tūkstančių veislių, mes įkelti gaminio dalis, klientai turi kitų produktų galite ieškoti mūsų klientų aptarnavimo arba siųsti mums informaciją.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą!Linkiu jums laimingas pirkinių!Pirkimo pastabos: ši parduotuvė parduoda visą produktų gamintojai specialias pardavimo, mes esame vieninga įprasta kurjerių paketinių atvykimo laiką reikia 45 dienų logistika, pristatymas laiku, ne logistikos rodyti reikia pirkti klientus, turite būti kantrūs ir laukti imtis pirmiau numatytąjį sutarties tikimės, kad dirbti su jumis ilgą laiką! (Su baterija produktų gali tik išreikšti laivybos Gavo 45 dienas)

Mūsų mobiliųjų telefonų priedai remti pasaulinį klientams didmeninė, suinteresuotosios šalys kontaktai

Priminimas: Kadangi egzistuoja daugybė produktų, iš to paties modelio rinkoje, o versijų yra įvairių, skirtingų versijų negali būti naudojamas.Perkant, prašome patikrinti savo mobiliojo telefono atidžiai, tai tas pats?.Kaip parodyta žemiau, ten bus vaizdas iš priekio ir vidaus nuotraukos šio telefono, kaip nuoroda.Mieli draugai, prašome patikrinti aiškiai.Gamintojas nepateikia prekių.Jei perkate klaidingą versiją, negalima grąžinti, Nes priedai yra specialių produktų, visų mūsų aksesuarai nuotraukas, jei yra kokių nors abejonių, mes galime konsultuotis krautuvininkas.Mūsų parduotuvėje turi teisę susigrąžinti pirkimo neteisingą produkto dėl asmeninių klaidų.Dėkojame už jūsų paramą ir supratimą, Jei norite, kad kiti mobilių telefonų priedai, pateikite mobiliojo telefono prekės ženklą, mobiliojo telefono modelis, nuotraukas, mes galime padėti jums rasti, aš esu laimingas, kad tarnauju jūsų Nuotraukų natūra:

Jei turite kokių nors klausimų, prašome kreipkitės į mus, turime daug skirtingų rūšių prekių ,Ir dar svarbiau ,jums bus gauti žemiausia Kaina su aukštos Kokybės , vertybinių Popierių, kurių Greitas Pristatymas.Aš esu laukia jūsų!!!Jei perkate didesnį kiekį, Prašome susisiekti su mumis .Pirkti daugiau dalių.naudoti "įdėti į krepšelį" mes padarysime nuolaida jums.Jei jums reikia ką nors, galite susisiekti su manimi,Nes dauguma iš jų mes vis dar nėra paskelbta.Prekių Pristatymas Ir Apmokėjimas: 1. Mes priimame Banko pavedimu ar Escrowand pan. 2. Jei pageidaujate kitų būdų, kaip mokėti, prašome susisiekti su mumis. 3. Visi klientų užsakymus, mes ne imti į rankas mokestis, net 1pcs dalis .Kai dalys atvyko į savo vietos papročius, jeigu dalys turėjo mokėti muito, mes ne atsakinga už bet kokį užsakymą muito ar importo mokesčių. 4. Mes laivas iš savo daiktus per 1-5 darbo dienas po apmokėjimo . 5. Mes galime išsiųsti jums DHL / UPS/ EMS /Fedex / TNT /Kinija Paštu, Oro Paštu,...Grįžtamaisiais: Mes tikslas-pasiekti, kad 5 žvaigždučių įvertinimą už kiekvieną sandorį.prašome Jokių skubotų neigiamų atsiliepimų!!!Jei turite kokių nors klausimų, ne 100% patenkintas , prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes atsakyti elektroninio pašto per 24 valandas .Prašome don ' t būti atkalbinėjo, jei jūsų elektroninio pašto adresas nebus atsakyta metu, ne darbo valandomis.Mes uždarytas, savaitgaliais, todėl, jei jūs parašykite mums penktadienį, mes negali gauti su jumis iki kito pirmadienio.Mūsų Garantija Jums Pasitenkinimas yra mūsų #1 Tikslas !!! 100% pasitenkinimo garantija!Tai yra mūsų įsipareigojimas !!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai