Daugkartinio naudojimo Pinigų Traukimo Dėžutė Happy Birthday Cake Pinigus Traukti Langelį Šalies Deco 57BB

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: lauke tortas, pinigų traukimas tortas dizainas, cupcak stendas, birthday cake box, pyragas konteinerių saugojimas, pinigų traukimas tortas manila, sluoksniuotos lauke tortas, gimtadienis pastelinių, pyragas stendas, lauke blynai.

    €2.15 €3.64
  • Proga: Gimtadienis
  • Modelio Numeris: Pyragas taupyklė
  • Tipas Didmeninės: No
  • modelis: Laiškas
  • Prekės Pavadinimas: OOTDTY
  • Rinkinys Tipas: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Daugkartinio naudojimo Pinigų Traukimo Dėžutė Happy Birthday Cake Pinigus Traukti Langelį Šalis, Deco

OOTDTY

1 Set Tortas Pinigų Box Set,Pinigų Traukimas Tortą Priėmimo MoldGlitter Laimingas Gimtadienio Tortas Topper už Gimtadienio Apdaila

Pyragas Pinigų Box Set,Pinigų Traukimas Torto Formavimo Pelėsių,Blizgučiai Laimingas Gimtadienio Tortas Topper ,Įdomių gimtadienio tortas Gimtadienio Apdaila

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

Labai juokinga staigmena lauke, suteiks jūsų draugų ar šeimos narių, juokinga dovana, jie bus love it

Blizgučiai tortas toppers: tai tortas toppers funkcijų palaima frazės"HAPPY BIRTHDAY", kad sukurti šiltą ir saldus šalies atmosferą, aukso blizgučiai blizga išvaizdą ir akių gaudyti, paliks jums nepamirštamą atmintis

PAKUOTĖS INCLUED:1 taupyklė,1 tortas topper,20 permatomus maišelius - PINIGŲ NĖRA ĮTRAUKTAS.Puikus Gimtadienius, Vestuves, Šventes, Jubiliejus, mokyklos Baigimo ir kitų renginių.

PLATUS KREIPTIS: pinigų lauke yra už pinigus traukiant tortas.Pyragas su Pinigais viduje nustebins savo meilės tie!Puiki dovana jūsų loveones.Kiti popieriaus gaminiai, pavyzdžiui, filmą/koncertą bilietus, loterijos bilietus, pastabos ir pan.gali būti naudojamas bet storesnis elementai bus sumažinti sumą iš kišenės dėžutę gali turėti.

SAUGI MEDŽIAGA: Maisto kokybės plastiko dėžutę , maisto susisiekti saugus.Plauti rankomis, TIK ne plauti indaplovėje.Jį galima suvynioti į polietileno plėvele ir tada įdėti į pyragą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas

Dydis:11*11*7.5 cm

Spalva:Aišku

Pakuotė:

1 Set Tortas Taupyklė

Skelbimas:

1.Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas, kurį gavo galėtų būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau..

2.Ne RetailPackage.

3. Dėl monitoriaus ir apšvietimas, spalvos gali šiek tiek skirtis iš pateiktų nuotraukų.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai