3 Vnt Dukart Galvos Silikono Veido Kaukė Šepetėliu Veidą Aplikatorių Teptuku Veido Valymo Šepečių Porų Švaresnis Teptuku Veido Odos Priežiūros Priemonė

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: mėlynos spalvos blizgučiai makiažas, antakių, brush cleaner makiažas, skone maišymo šepetys, lavos makiažas kempine, paprastas makiažas įrankiai, teptuku pen, teptuku jessup, teptuku makiažas, mans nagų kaukė.

    €4.71 €4.95
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Kiekis: 1/3
  • Modelio Numeris: DMB-
  • Rankenos Medžiaga: Plastikiniai
  • Naudojamas Su: Skulptūrų Šepetys
  • Dydis: DMB-
  • Šepečių Medžiagos: Silikono
  • Prekės Pavadinimas: Negemel
  • Elemento Tipas: Makiažas Šepetys

-Aukščiausios kokybės Medžiagos: Silikono kaukė šepečiai galvos yra pagaminti iš aukščiausios kokybės silikono, minkštas ir švelnus, kostiumas aplikatorių kosmetikos produktus. -Daugiafunkcinis dvigubas vadovas dizainas: silikono veido kaukė brush yra 2 galvutės, suprojektuotos, vienas vadovų yra silikoninis šepetėlis, galvos, veido valymas ir kitos galvos yra lankstaus silikono mentele už aplikatoriaus, 2-in-1 dizainas bus patenkinti savo dienos reikalavimus, patogus ir paprasta naudotis. -Yra stambių dalelių, ir smulkios dalelės, iš abiejų pusių.Efektyviai pašalina kaukės likučiai, įjungimo, negyvas odos ląsteles,Minkštas Aukštos kokybės silikono veido valymo šepetys suteikia švelniausiu ir labiausiai veiksmingas švelnus veido valymas ir masažas, be dirginimo, be kenkia jūsų odai. -Silikoninis šepetėlis nebus įsisavinti produktas, todėl lengva pritaikyti net sluoksnius veido kaukes ir kitų odos priežiūros produktai.Tinka kūno losjonas, kūno sviestas, ir kitų odos priežiūros produktai. -Veido šepetėlis yra lengvai taikomas plonu odos priežiūros produktai tolygiai, ir lengva valytisu vandeniu.Mažo dydžio ir šviesos svorio gali lengvai priimti.

3 Gabalus Silikoniniai Teptukai,Double-Ended Silikono Veido Kaukė Šepetėlis,Veido Valymo Šepetys, Premium Soft, Veido Kaukės, Kitų Odos Priežiūros Aplikatorių Įrankis, skirtas Kremas, Kūno Losjonas,Kremas

Savybės

1、Silikono medžiaga, minkštas ir ne deformuoti. 2、Lengviau naudoti apie tuos, sunku pasiekti ir mažesnių dalių savo veidą, tokia kaip jūsų akis ir nosies srityje. 3、Stambios ir smulkios dalelės, abiejose teptuku.: Efektyviai pašalina kaukės likučiai, įjungimo, negyvas odos ląsteles,Minkštas Aukštos kokybės silikono veido valymo šepetys suteikia švelniausiu ir labiausiai veiksmingas švelnus veido valymas ir masažas, be dirginimo, be kenkia jūsų odai. 4、Plokščia galva peilis formos pabaigos: Skystis-atsparus sklandžiai,minkštas ir pilnas silikono paviršiaus,lengva klijuoti kremo ir skysčio,todėl, kad veido purvo kaukė lengvai tolygiai ant veido,negalės jūsų odą ir žymiai sumažinti atliekų grožio produktai.Tinka veido kaukė, nulupkite, serumo, ir kitų odos priežiūros produktai.Vėlesniems odos priežiūros produktai geriau absorpted.

Paketas Apima

3 Gabalus Silikono Šepetėliai

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai