DJI Mavic oro mini drone quadcopter su kamera dalys aksesuarai LED blykstė įkraunama sraigtas sraigtai privalumus peiliukai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: lauke varžtas, drine dji mini, drone strobo šviesos, startrc mavic mini, fpv variklis, deivė lytis, mavic vandens, led mavic, drone led, kuprinė phantom.

    €15.71 €18.48
  • Prekės Pavadinimas: STARTRC
  • Suderinama Drone Prekės: DJI
  • : DJI Mavic Oro
  • Tranai Priedai Tipas: Sraigtas
  • Modelio Numeris: DJI Mavic Oro Sraigto
  • Svoris: 120g
  • Pakuotė: Taip

DJI Mavic oro mini drone quadcopter su kamera dalys aksesuarai LED blykstė įkraunama sraigtas sraigtai privalumus geležtės Skelbimą: ji yra Startrc prekės 1.Ypatybė:

LED blykstė sraigtas yra naujas novatoriškas produktas.Tai bus aiškus ženklas skraidyti naktį, kai drone yra areštuoti, sraigtus.Tuo pačiu metu, sukasi propeleris bus sukurti 5 skirtingos spalvos ryškios ratą.Jis atneš bandomasis daugiau plaukioja, įdomus ir skiriasi plaukioja patirties.Naudojant ilgalaikės ekspozicijos fotografijos būdu ant nakties, gausite daugiau ir daugiau gražių vaizdus.Ji yra lengva įdiegti ir greitai nuimamas oro sraigto.Pagrindinis nailono medžiagos tinkamumas yra tas pats, kaip Mavic originalių.Ją galima palyginti su pirminio sraigto tranų, kokybės, svorio ir kietumas, ir funkcijas, patvarus ir gražus ieškote.

2.Specifikacijos

Pagrindinė Medžiaga: Nailonas

LED kiekis: 6 vnt. ( viena raudona yra įkrovimo indikatoriaus lemputė.Kai normaliai naudojant, jis nėra ryškus.Kai mokesčių, tai yra ryškus)

LED spalva: raudona, geltona, mėlyna, žalia ir balta

Baterija: 1025 mygtuką baterija(Įtampos

Akumuliatorius naudojant laiko:40mins( rodo, kad plaukioja 2 kartus, tada imti ji.)

Diametras ir Sriegis: 5.3 * 3.2 colių

CW/CCW sraigto ženklas: CW sraigtas su baltu žiedu

CCW sraigto, be baltu žiedu

3. Naudojimas: DJI Mavic oro

Paryškinkite: LED mirksi, karšto varantys naktį plaukioja rezultatus, naujas aerodinaminis dizainas ir mažai triukšmo greito išjungimo funkcijos, ir ilgiau skrydžio laikas.

4.Mokestis instrukcijos

Sraigto Mokestis instrukcija

Tai builted į 1025 mygtuką baterija(įkraunama), prijunkite kabelį prie įkrovimo lizdas sraigto imti jį.O taip pat gali mums kompiuteris ar telefono kroviklis krauti jį.

Baterija: 1025 mygtuką baterijos

Įkrovimo instrukcijos: Built-in mokestis valdymo lustas, nuolatinės srovės ir nuolatinės įtampos imti.Kai sraigtas yra įkrauta, raudona indikatoriaus bus lengvas.Jei galia yra pilnas, Raudona indikatoriaus šviesos patamsėja.

Įkrovimo laikas: 2 valandos 30 minučių

Įkrovos ir iškrovos skaičius: apie 400 kartų

5. Naudoti kūrinį instrukcijos

Pagal kelis bandymus, sraigtas, gali būti naudojamas kartu su pradiniu oro sraigto (- ų) iš mavic oro.Pavyzdžiui, 1 pora LED blykste sraigtus ir 1 pora originalių, plaukioja yra geras.Jei su 2 porų, LED blykstė, sraigtai, plaukioja, yra puikus.Rekomenduojama naudoti 2 poras, LED sraigtus, kartu tranų.

6. Įdiegti

Diegimo būdas yra toks pat, kaip ir originalių, prašome kreiptis į originalą sraigto įdiekite instrukcijos.

Yra jungiklis, baterijos dangtelis, oro sraigto.Jei jūs ketinate kreiptis dėl LED žibintai, prašome perkelti jungiklį į "on", ir perkelti jį į "off" po plaukioja energijai taupyti.

7.Pastabos sraigto elektronika, laikykite jį atokiau nuo drėgna vieta.Nereikia naudoti ją lietus ar sniego dieną, kad būtų išvengta netinkamo darbo LED.Išjunkite galios LED žibintai po plaukioja.Jei apšvietimas yra silpnas, prašome pakeisti mygtukas, baterijos laiko.Tai nėra rekomenduojama užlenkti sraigto energingai ir ne kartą, kitaip, LED šviesos juostelės gali nulūžti.Paviršiaus LED juostelės šaknis gali būti netolygus arba padidinta.Tai yra normalu, kad sraigto, bet ne kokybės problema.Avarijos avarijos drone gali sugadinti LED lemputė (- ės).Jei jis yra ne šviesos, prašome pakeisti sraigto.

Pakcakg sąrašas:

Komplektacija 1:

2 X įkraunama LED blykste sraigto(1pairs, neįskaitant įkrovimo kabelis)

Bundle 2:

4 X įkraunama LED blykste sraigto(2pairs)

1 X įkrovimo kabelis(Lenth: 1m)

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai