12V 150W Automobilinis Šildytuvas, Daugiafunkcinis Aušinimo Ir Šildymo 2 In 1 Apledėjimo Ir Sniego Pašalinimo Įtaisas, Skirtas Automobilių Van Stiklo

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: automobilių šilumos, gasolin šildytuvas, 2000w šildytuvo, recom valdymo ratuką, dyzelinas automobilių diagnostrcs, elektrinis šildytuvas 12v benzinas, automobilių stiklo šildytuvas, otava sniego valymas, auto atitirpinimo, stilingas aušinimo stiklo.

    €9.29 €12.22
  • Medžiagos Tipas: ABS
  • Elemento Plotis: 0.0inch
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Kilmės: AE(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Ai AUTOMOBILIŲ ĮDOMUS
  • Elemento Aukštis: 0.0inch
  • Prekės Svoris: 0.4kg
  • Galia: 150w
  • Prekės Skersmuo: 0.0inch
  • Specialios Funkcijos:
  • Elemento Ilgio: 0.0inch
  • Jungiklio Tipas: Valdymo ratuką
  • Įtampa: 12V
  • Elemento Tipas:

Savybės:

1. 2 in 1 automobilis, šildytuvas ir vėsinimo ventiliatorius: automobilinis šildytuvas, stiklo defogger, taip pat aušinimo ventiliatorius vasarą, galite jausti šiltas, šaltas oras ir kietas karštų saulėtų dienų.

2. 360 laipsnių stiprus vėjas: 360 laipsnių besisukantis laikiklis, gali koreguoti kryptį, atsižvelgiant į jūsų poreikius. 1.4 metrų ilgintuvą, patogu judėti.Didelės oro angos, didelis oro paviršiaus, žemas triukšmo lygis, bet stiprus vėjas, gali šildyti arba aušinti greitai.

3. Aukštos kokybės produkciją: aukštos kokybės ABS, patvarus ir karščiui atsparaus įmontuotas saugiklis, saugus, greitas pašildymas, nepažeidus baterija.Automatinis išjungimas apsauga, saugos pavojų; mažo dydžio, gali būti įdiegta į automobilį, neturi įtakos regėjimo linijos, nedvejodami ratai!

4. Lengva įdiegti ir naudoti: Tiesiog klijuoti automobilinis šildytuvas ant non-slip mat arba pataisyti su dvipuse juosta, įdėkite ją į automobilio 12V cigarečių degiklio lizdą, ir tada įjunkite jį.Naudoti mygtuką, norėdami pereiti iš natūralių oro, šiltas oras, labai lengva ir patogu!

5. Plačiai naudojamas: Greitas šildymo/vėsinimo, tinka automobiliai, kempingas, kelionės, jūs galite pasiekti paskirties patogiai ir saugiai.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilinis šildytuvas

Įtampa: 12V

Galia: 150W

Dydis: apie 11.2*14.8*6.5 cm/4.41*5.83*2.56 į

Našumas: dvigubos paskirties šildymo ir vėsinimo

Spalva: juoda ir raudona

Tvirtinimo būdas: dvipusės juostos fiksuotas

Pakavimo Sąrašas:

1*Šildytuvas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra ir mums

jūsų užsakymo numerį.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Bill Ingraham2021-01-22
"Thank you very much to the seller. the goods went a long time, somewhere a month. Everything works, but it's very bad..."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai