8 In 1 Universalus Raktas Daugiafunkcį 360 Laipsnių 6 Punkte Lizdas Transporto Priemonių Remonto

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: auto įtaisą, nustatyti raktas, hazet sukimo momento raktas, grandinės raktas, pluošto žiedas, multitul, įrankių dėžės, įrankis wiha, paslaugos rankiniai įrankiai, brushless raktas.

    €15.37 €19.20
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Chromo-vanadžio Plieno
  • Modelio Numeris: MAC-00134
  • Prekės Pavadinimas: MacWork
  • Tipas: galinis raktas

8 In 1 Universalus Raktas Daugiafunkcį 360 Laipsnių 6 Punkte Lizdas Transporto priemonių Remonto Specifikacija: 10/11/12/13/14/15/17/19/22mm Ilgis: 130mm Pavara: 45 Dantų

Informacija: 1. Tinka įvairiose gamybos ir perdirbimo progomis ir automobilių remonto srityje! 2. Įrankiai yra pagaminti iš puikios medžiagos, kuri nėra lengva dėvėti ir slysti, ir išsaugo darbo 3. veidrodis arba matinis paviršius, atsparumas korozijai, atsparumas visų rūšių taikymo scenos, atrodo, aukštos kokybės atmosferą 4. Specialus terminis apdorojimas gali suteikti visą žaisti metalo produktų savybes, todėl, kad produktai turi gerą sukimo ir kietumas, ir užtikrinti ilgalaikį produktų naudojimas 5. Produktai buvo atsitiktinai išbandyti trečiųjų šalių bandymų įstaigoms, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą ir žalos bandymai.Kokybės šalinimas yra mūsų garantija ir įsipareigojimas klientams!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai