Vaikų Dviračių Pusę Piršto Dviračių Pirštinės Aukštos Elastingas neslidus Vaikas Vaikas Dviračiu Jojimo Pirštinės Lauko Kamufliažas Įranga

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: diržai vaikams dviratį, vaikai vaikai dviračių pirštinės pusė piršto, auksinės pirštinės vaikams, ponios veikia pirštinės, dviračių priedai bendrieji, green fox pirštinės, cubrebotas ciclismo, dviratis bmx, dviračių priedai, bontrage, vaikai dviračiu glovers.

    €2.32 €4.65
  • Lytis: Universalus
  • Sportas Tipas: Dviračių sportas
  • Funkcija: galima skalbti
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Modelio Numeris: vaikų dviračių pirštinės
  • Tipas: Pusę Piršto
  • Elemento Tipas: Pirštinės & Kumštinės Pirštinės

1.Specifikacija: *Medžiaga:Elastingos tinklelio audinio *Dydis: Ilgis apie 12cm, Delno Plotis 7-8cm *Spalva: mėlyna arba raudona / mėlyna-oranžinė / mėlyna-žalia / mėlyna juoda/kamufliažas (kaip parodyta) *Pakuotės Turinys:1 Pora pirštinių 2.Savybės: *1.Tai geriau užsidėkite pirštines, kai dviračiu,ne tik apsaugoti jūsų rankas, jei jūs nukristi žemyn,bet taip pat gali turėti didelį poveikį dėl medžiaga. *2.Oro skyles palmių už gerą vėdinimą ir drėgmės perdavimo. *3.Pagamintas iš pralaidžios orui medžiagos,jis yra patogus ir minkštas vaikams su dviračiais.Non-slip dizainas. *4.Ji puikiai tinka važiavimas dviračiu ir tinkamos vasaros ar žiemos.Puikus kitų lauko sporto,taip pat, kaip slidinėjimas,čiuožimas ir kt. 5.Pastaba: *1.Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti. *2.Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai