USB 2.0 Hub Tipas-c Tinklo plokštė OTG USB Šakotuvai C Tipo su Rj45 Lan Adapteris Gigabit Ethernet USB Skirstytuvo " Macbook Nešiojamas telefono

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: "ethernet" koncentratorius, žuvis tinkle, hub rj45, ipad 8 gen, pritaikyti otg, "macbook air, macbook, ethernet splitter, usb stick, mobil telefono.

    €6.30 €9.01
  • Funkcijos 2: USB C Hub
  • Prekės Pavadinimas: goojodoq
  • funkcija 3: USB C Micro USB
  • STANDARTAS: USB 2.0
  • Funkcija 1: Paramos Macbook
  • Uostai: 3
  • Sertifikavimo: CE
  • Pareigos: NĖRA
  • Modelio Numeris: Hub
  • Sąsajos Tipas: USB 2.0
  • Ilgis: <20cm
  • Pakuotė: Taip
  • Kištuko standartas: EU
  • Funkcija 4: usb c su USB 2.0

USB-C Suderinamumas: c tipo hub "veikia su naujausia kompiuteriai ir išmanieji įrenginiai su USB-C uostų, pvz.: dėl "Apple" Naujų "Macbook" su 12 Colių, "Google" naują "ChromeBook" Pixel, Lenovo Joga.Numeris įrenginio programinė įranga, skirta " Mac " sistemoms.

Super Spartos Duomenų Perdavimas: Pridėti 3 USB 2 .0 SuperSpeed prievadus, prie savo KOMPIUTERIO ir mėgautis duomenų perdavimo greičiau sync kartus.

RJ45 gigabit ethernet uosto į jūsų ultrabooks, knyginiai ir planšetiniai kompiuteriai, siūlanti USB sąsajos ir mėgautis duomenų perdavimo greitis iki 5Gbps, atgal compatibile su 10/100 ethernet arba USB 2.0/1.1 prietaisais .

Palaikomos Operacinės Sistemos:

"Windows 8" (32/64 bitų), " Mac " (OS X 10.2 ir aukščiau)

"Windows XP/Vista/7,Linux( reikia įdiegti tvarkyklę, prašome susisiekti su mumis ir gauti vairuotojo)

Gigabit Ethernet:

Paremti IEEE 802.3 az (Energy Efficient Ethernet).Suderinamas su IEEE 802.3, IEEE 802.3 u, IEEE 802.3 ab

Energijos Naudojimo Įspėjimai

-Stabilus veikimas, prietaisus, prijungtus prie šio hub neturėtų viršyti bendra srovė 5V 900mAh.Negalima prijungti daugiau nei vieną didelės galios naudojantį prietaisą, pvz., HDDs, tam, biuro įrangą ir kt.

Pastaba:

2,4 GHz belaidžio ryšio prietaisai, MIDI prietaisai ir kai kurie USB 3.0 įrenginiai negali būti suderinama.Prašome pabandyti naudoti priimančiosios uosto arba USB 2.0 jungtį.

Nereikia naudoti šį šakotuvą su aukštos energijos vartojimo prietaisai, tokie kaip išoriniai standieji diskai.

Pakuotės inclued: 1*USB 3.0 Hub Tipo c

Jei norite daug šio produkto,Prašome sutartį su mumis.Mes galime leisti sau daugiau patrauklus, Didmeninės kainos!

Mes atsiųsime iš pakuotės per 1-2 darbo Dienas jūsų užsakymus.Ji paprastai trunka 20 - 60 darbo dienų sklypų laivo į Rusiją per CPAM.Jei negalite laukti, prašome pasirinkti kitų laivybos metodus, ar ne pirkti, nes mes negalime kontroliuoti pristatymo greitis.Tai užima daug laiko dėl pristatymo kompanija procesą taip, kad jis nebūtų įmanoma mums sekti siuntinį iš karto po to, kai mes ranka jį pristatymo kompanija. 1.Atkreipkite dėmesį, kad mes nesame atsakingi už bet kokius importo mokesčius, kad gali patirti.

2.Mes negali būti atsakinga už prekę nuostolių dėl netinkamo arba nežinomas adresas

Pardavimo sąlygos

Mes priimame www.rcmadosstudija.lt sąlyginio Deponavimo mūsų mokėjimo metodą.

Kai mokėjimo naudojant sąlyginio Deponavimo, jūsų pinigai yra deponuojami saugiai į jūsų sąskaitą.Pinigų yra išleista tik mums patvirtinę pristatymo.Jei turite kitų klausimų, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.

1.Jei turite kokių nors klausimų, per ar po jūsų pirkimo, prašome nedvejodami palikti mums pranešimą arba atsiųskite mums el. Paštu.Mes paprastai atsakyti į visus klientų klausimus per 1 darbo dieną

2.Pranešimai el. paštu yra siunčiamas pirkėjai po prekės yra vežamos.

3.Gavus prekę maloniai prašome patvirtinti, kad gavo paliekant atsiliepimą apie mus.

4.Jei elementas yra taip, kaip aprašyta ir geros būklės, ir pristatymo laikotarpis yra pagrįstas, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių atitinkamose srityse.Jei turite klausimų apie savo pirkiniu, prašome elektroniniu paštu mums klientų aptarnavimo, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Bendravimas gali padėti išspręsti daugumą problemų.Mes padarysime viską, kad išspręstų problemą.

Darbo Laikas

9:30 --12:30 AM, 13:30 --18:30 VAL., nuo pirmadienio iki penktadienio

9:30 --12:30 AM šeštadienis

1.Prašome perskaityti šį įrašą, siekiant įgyti išsamų supratimą apie prekę specifikacijų suderinamumo, kainą ir laivybos sąlygų, prieš pateikiant užsakymą.Jei jūs nesate tikri, apie ką nors, nedvejodami rašykite mums.

2.Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes siekiame teikti labai patenkinti, kad mūsų klientai.Tačiau, net ir griežčiausia kokybės kontrolė, problemų kyla, kartais siuntimo metu, ar tvarkymo.Mes pack mūsų produktus apdairiai ir nebus atsakingas už fizinę žalą/nuostolius, gabenimo metu.Prašome apdrausti savo elementą, jei norite, apsauga nuo krovinio nuostoliai.Jei turite kokių nors klausimų ar reikia pagalbos klientams, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą.

mobiliojo telefono sporto raištį mobiliojo telefono turėtojas sporto raištį sporto telefonų dėklai, krepšiai

telefono "iphone atvejai 5c atveju atveju iphone 5s atveju iphone 5c case for iphone 5 5s atveju "iphone 5"

Lionyjtd2021-02-06
"100BaseTX, not Gigabit."
Oong Man2020-12-04
"I'm very satisfied"
Teterinam Tamara 19932021-01-12
"Works fine, I recommend"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai