Cycplus M1GPS Dviračių Kompiuterio, Dviračio Spidometras Dviračiu ANT+ Cadence Jutiklis Širdies ritmo Monitorius Garmin Bryton IGPSPORT Strava

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: bryton rider, bryton, igpsport igs618, bicycl, garmin laikiklis, sporto chronometras, igpsport dgs 620, cubrebotas ciclismo, skruzdžių lizdą, garmin nuoma.

    €43.15 €86.30
  • Atsparus vandeniui: IP67
  • Sertifikavimo: CE
  • Technologijos: "Bluetooth" & SKRUZDŽIŲ+ dviračio kompiuteris cadence jutiklis
  • Paramos Strava: Paramos programą, duomenų analizės ir sinchronizuoti Strava
  • Baterija: 2032 mygtuką baterijos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Chronometras ir Reikmenys: Belaidžio Chronometras
  • Svoris: 77.5 g
  • Modelio Numeris: CYCPLUS M1
  • Produkto pavadinimas: dviračio kompiuteris cadence jutiklis
  • Baterija M1: 1100 val.
  • spalva: juoda dviračio kompiuteris cadence jutiklis

Kodėl reikia GPS odometras + speed, cadence ir širdies ritmo monitorius?

Greitis cadence jutiklis gali teikti mobiliojo telefono ar GPS, kompiuteris su cadence duomenų, kad jis negali gauti, padėti vairuotojui gauti geros energijos, išėjimo galios santykis, ir nebūtų energijos nuostolių, kuriuos sukelia per greitas arba per lėtas cadence.Matavimo širdies ritmas leidžia jums naudotis be spėti įsisavinti tinkamą intensyvumą, siekiant padėti jums pasiekti savo tikslų efektyviai ir išvengti pernelyg didelė arba nepakankama mankšta per širdies ritmo aptikimo,Tai yra lengva patikrinti pažangą ir įrodyti savo pastangas.Šių trijų rūšių informacija yra surinkta GPS kilometražo skaitiklis, kuris gali būti lengvai suskaičiuoti ir dalijamasi per APP tokių Strava.

Make up for GPS ridos ir Geras Pasirinkimas už Patalpų Dviračiai

Nes tiek mobiliuosiuose telefonuose ir GPS kompiuteris naudoja GPS vietos nustatymo, siekiant nustatyti greičio, jų tikslumas yra kliudoma imant tankis ir algoritmai.Jei silpnas arba nėra signalo, greičio daviklis bus efektyviai kompensuoti duomenų tikslumą, kuris yra geras priedas prie GPS kodų lentelėje.

Savybės M1

- 2.9 colių super didelis ANST ekranas - Automatiškai šviesos apšvietimas - Šveicarija Ublox chip, greičiau nustatymo ir tikslumas įrašų - ANT+ Periferinių remiamų: širdies ritmo monitorius, cadence jutiklis, powermeter - Realaus laiko duomenų, rodančių:max/dabartinis/vidutinis greitis, cadence, širdies ritmas, elektra,nuolydis; Laikas, atstumas, pasikėlimas, ODO, aukštį, temperatūrą - Paramos programėlė duomenų analizė ir sinchronizuoti Strava - 1100mAh įkraunamąją bateriją, 30+ valandų super ilgas ištvermės - 200h didžiulis atminties - Built-in barometras, termometras - IPX6 vandeniui - Anti-theft varžtų skylių dizainas

Suderinama su širdies ritmo monitorius, cadence jutiklis,galios matuoklis, pvz., Wahoo ir Garmin.

CYCPLUS M1 GPS kompiuterį su "Bluetooth" ir ANT + parama papildymas speed / cadence jutiklis ir širdies ritmo monitorius, paramos įkelti į mobiliąją PROGRAMĖLĘ;

Jei esate dviračių sporto entuziastas, ar planuojate prisijungti prie sporto, tada jūs turite žinoti, kad svarbu sekti savo treniruotes, kad išlaikyti save motyvuoti.Tai kur CYCPLUS M1 ateina.

Įrašas 15 rūšių duomenys

Srovė/AVG/MAX GREITIS Srovė/AVG/MAX Širdies susitraukimų dažnis Srovė/AVG/MAX CADENCE Praėjęs Laikas/ Aukštis/ LAIKRODIS Kelio Atstumas/NUOLYDŽIO/Viso Atstumo

Paramos XOSS app, įkelk į Strava ir Mokymo VIRŠŪNĖS.

IPX6 vandeniui

Su IPX6 technologija, M1 yra atsparus vandeniui, todėl galite mėgautis dviračių patirties, bet kokiomis oro sąlygomis.

Automatinis apšvietimas

Pakuotės viduje rasite M1 Dviračių Kompiuterį kartu su kitų priedų, įskaitant gumos juostomis, gumos tarpiklis, dviračių kompiuterio prijungti ir USB kabeliu.

Montavimas K1 Laikiklis

1. Daugiau stabili, nei F laikiklis 2.Suderinama su Gopro kameros, Dviratis, priekinis žibintas

C1 Cadence ir Greitis dvigubas jutiklis

Gamybos duomenys: 1. Dual Perdavimo Sistemos (ANT+ / Bluetooth) Suderinama Su Plačiai Naudojamas ANT " + " ir "Bluetooth Smart" Prietaisų! 2. Lengva įdiegti, Atsparūs vandeniui, Lengvi, Belaidis internetas ir Joks Magnetas 3. Greitis ir Cadence 2 in 1 Jutiklis (Jei reikia sekti Greitis ir Cadence tuo pačiu metu, jums reikia pirkti 2 vienetai)

Galingas suderinamumas

Suderinamas su ANT+ prietaiso, pvz., GARMIN Žiūrėti /Dviračio Kompiuteris Bryton / IGPSORT ZWIFT / ONELAP / X-Fitneso TOMTOM / BKOOL / Polar Įveikti TACX & VIRTUALŲ DVIRAČIŲ TRAINNING SPFTWARE taip Pat suderinama su PROGRAMĖLĘ "Bluetooth" pvz. STRAVA /NIKE+ WAHOO FITNESS /ENDOMONDO RUNTASTICPRO / MOOFIT SPORT TRACKER / RUNKEEPER SUUNTO "BLUETOOTH" LAIKRODŽIUS

IP67 atsparus Vandeniui

Tuo pačiu metu duomenis apie kelis įrenginius su šiuo cadence/greičio jutiklis.Duomenis perduoda per 3 sekundes, kad jus informuoti, o žirgais.Sekti visus savo važiuoja su 400-500h akumuliatorius gyvenimą.IP67 reitingų, todėl šis jutiklis nepraleidžiantis vandens ir dulkių.

Naudoti NEWBOLER C1 jutiklis tiksliai stebėti dviračių cadence ar greitį realiu laiku.Prisijungia prie jūsų SKRUZDŽIŲ+ & "Bluetooth" 4.0 prietaisų pateikti pagrindinius duomenis savo mėgstamą dviračiu programas.Check out vadovą naudinga setup patarimai.

Kaip pereiti Greitis, Cadence režimas

Lengvos konstrukcijos Įdiegia lengvai ant savo dviračio, tai suku rankos ar rato stebulė su įtraukti gumos-elastiniai žiedai.Prijungti jutiklį prie skriejiko rankos už cadence stebėjimo, arba rato stebulė greičio matavimus.Pastaba: Jutiklis negali būti įdiegta rato sukimosi dviračiai, todėl greitis sekimo nėra suderinama su verpimo dviračiai.Jutiklis gali būti naudojamas kaip cadence ar greičio jutiklis.Tiesiog įdėkite bateriją ir sustoti pokyčiai režimai.Raudona lemputė reiškia, greičio režimas, o Mėlyna reiškia cadence stebėjimo.Nori stebėti abu vienu metu?Paimti 2 pak ir įrašyti cadence ir greitis.

Tomasovae2021-01-18
"Great cadence , speed sensor and heart rate monitor especially for the price. I have been using NEWBOLER brand for one year and it is easy to install and reliable. I lost one while riding but not sure on what happened (it could be because of the plastic string) so I decided to buy a new one. It was easy to pair with Most GPS computer in the market such as Garmin, XOSS, IGPSORT, Bryton and Cycplus M1."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai