Statybinės Plytos Blokuoti Langai, Tvoros,Durys ir Stogo Čerpių Nustatyti - Tight Fit su Pagrindinių Markių

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: nešiojamas windows10 pro, "lego" micro, gf dovana, automobilių lego technic, lego citi butas, flash žaislas, buildmoc lego, slėgis kriaukle, Blokuoti, qman.

    €10.59 €13.23
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Amžius: Suaugusieji
  • Bloko Dydis: Mažas elementas Suderinamas su Lego

Windows & Doors & ir Stogo Plytelės,Tvoros Rinkinių Kūrimo Bloką Žaislas Suderinamas su Lego

Produkto Aprašymas: Medžiaga: ABS Medžiagos Stilius 1: 82 VNT Windows ir Durys ir Tvoros Nustatyti Stiliaus 2:161 VNT. Langų, Durų ir Stogo Čerpių Suderinama su visų pagrindinių statybinių blokų rinkinius ir GARANTUOTAS TIGHT FIT!Klasikinis dydis statybinės plytos.

Stilius 1: 82 VNT Windows ir Durys ir Tvoros Rinkinys

82 Vienetų, Statyba Blokai, Langai ir Durys , įskaitant 8 rinkinių, Įvairių Spalvų " Windows & Durų ir 4 Rinkiniai Gatvės Žibintas,20 vienetų Tvora.Į šį sąrašą Nėra Įtraukti Žalia Pagrindo.

Stiliaus 2:161 VNT. Langų, Durų ir Stogo Čerpių

1.161 vienetų švietimo blokas,durų,langų ir stogo čerpių nustatyti. 2.Tame tarpe 6 rūšių specifikacijos 135 stogo gabalai, juodos ir raudonos ,6 rinkinių, įvairių spalvų windows ir durys,1 set liukas.durys,langai,žaliuzės, yra veikla,atidaryti ir uždaryti,puikus, statyti namus.

Aptarnavimas Po Pardavimo

1. Prieš išvežant: gavę užsakymą,prašome patvirtinkite, Gavėjo,adresą,pašto kodą ir telefono numerį. 2.Jei turite klausimų apie prekę ar turite klausimų, gavęs paketą, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralų ar Neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes padėsime jums laiku.Jei esate patenkintas pirkti, ir mūsų paslaugos, prašome skirkite laiko mums penkių žvaigždučių įvertinimas。(Atostogų ir savaitgalio informacijos atsakymai gali būti uždelstas)

Apie Siuntos

Sklypas daugiausia bus išsiųstas Kinija Paštu, Oro Paštu(Registruotu laišku) ,Ji paprastai trunka nuo 10 iki 25 darbo dienas atvykti, tačiau kai kuriose šalyse jis gali būti šiek tiek ilgesni, nes atostogas ar muitinės, vietos išsiuntimo vartojimo ar kitos priežasties, Jei nenorite laukti taip ilgai, Jums gali mokėti Išreikšti tam tikrą mokestį ir pasirinkti DHL, UPS, EMS, Fedex ar kitų kurjerių paslaugomis .Paprastai kiti kurjeriai reikia tik 4-7 dienas.

Kinija Paštu (ePacket):

Į Azijos Šalis, kuri paprastai trunka 6~9 darbo dienas Rusijos Federacijos paprastai trunka 7~15 darbo dienų JAV paprastai takes15~25 darbo dienas Australija, Naujoji Zelandija ,jungtinė karalystė, Prancūzija, Ispanija, Vokietija, Olandija, Belgija, Italija,Danija, Lenkija, Suomija, Airija, Norvegija, Portugalija, prancūzija, Šveicarija, Švedija paprastai trunka 7~10working dienų Meksika,Brazilija paprastai trunka 15~20 darbo dienų DHL ir EMS pristatymas paprastai trunka 4~7 darbo dienos.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių,ir pirkėjas yra atsakingas už muitus.

Nazarenko712020-11-04
"All PK"
Emma Abramovich2021-01-28
"Très bien"
Landlord102020-12-15
"All good and fast shipping"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai