Soocas S3 Elektrinis Skustuvas Skustuvas 3D Žoliapjovės Vyrams Barzda Tipas-C Įkrovimo Skutimosi Mašinos Apdailos Elektrinį skustuvą

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: barzda clipper, nara, s3 skustuvas, skustuvo ašmenimis, clipper plaukų, ašmenys soocas s3, razor soocas s3 peilis, skustuvas, skutimosi, 606 guolis, vyrų skustuvas.

    €34.09 €61.98
  • Dydis: 154mm x 64mm x 62mm
  • Medžiaga: ABS medžiaga nerūdijantis plienas
  • Įtampa: Global Universal(100-240V)
  • Modelio Numeris: XM00019
  • Spalvos: RAUDONA/JUODA
  • Funkcija: Išmanus Trigubas Geležtės
  • Lytis: Vyras
  • Naudoti: Veidas
  • Skalbimo Režimas: Viso kūno plovimo
  • Maitinimo Tipas: Built-in 800mAh Li-ion Baterija
  • Patekimo į rinką laikas: 2018 m.
  • Prekės Pavadinimas: SOOCAS
  • Elemento Tipas: Elektrinis Skustuvas
  • Įkrovimo Laikas: 1,5 val.
  • Naudojimo Laikas: 60Mins
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Su frezavimo įrenginys: No
  • Galia ekranas: LED Ekranas

Pagrindinės Funkcijos: ● 3D pažangios plūduriuojantis priemonė galvos, lankstus, skirtas įvairių veido kontūrus ● Dvigubo žiedo akies, padidina sąlyčio plotą tarp akių ir veido ir veiksmingai pagerinti skutimosi efektyvumo ● Peilis ir akies yra gaminami iš importuojamos plieno su aštriu skutimosi ● Automatinis šlifavimo technologijų, peilis, ir akies bus šlifuoti vienas kitą, be dažniau keisti galvos ● Didelis greitis, greitas, greitis, dvi pavaros, ilgas, paspauskite ir 3 sekundes lengva reguliavimas ● du kartus pažangi apsauga: protingai stebėti elektros kiekio, išlaikyti mažas elektros energijos ir sumažinti stabiliai, kai elektros kiekis yra mažas, jei blade vadovas yra užblokuota, ji taip pat bus būti sustabdytas apsaugos ● IPX7 atsparus vandeniui, vienas mygtukas vandens, plovimo, Paremti tiek drėgnas ir sausas naudojimas. ● Įmontuota pažangi kelionės užraktas, Išvengti energijos sąnaudos per klaidą. ● Tipo C greitas įkrovimas, Pilnai įkrauta 90 minučių, tada 60 min. darbo laikas, iš viso. ● Šviesos palieskite mygtuką pereiti, Ergonominiųdizainas

Atkreipkite dėmesį: Šis produktas yra xiaomi ekologinės grandinės produktas.Jis neturi jokių xiaomi logotipas.Dėkojame, jūsų supratimą!

Xiaomi

Produkto Specifikacija

SOOCAS X3 Elektrinį skustuvą, Skutimosi Vyrams

3D Plaukiojantis Vadovas | IPX7 Skalbti | Tipas-C Įkrovimo

Infinity Plūduriuojantis Technologijų (IFT)

Jis yra kilęs iš pakabos vibracijos technologija automobilį, kuris gali realizuoti visų pusių sustabdymo, pjovimo galvutė, kuri yra lygesnis, labiau tinka, ir tiksliau.

Išmanus, jums geriau ir patogiau skutimosi patirtis

LED Ekranas | Smart Blokavimas | Kelionės Užraktas

Dinamišką išvaizdą akimirksniu uždega adrenalino

Blukimas linijų galios ir kietas išvaizdą galia

Raktas Būdas Sklandžiai Skutimosi ir Valyti

Sunku ir sunkiai, tačiau jautri oda, rankinis skutimosi, dauguma elektriniai skustuvai yra aštrus, bet neturi odos apsaugos sistema, ir oda, linkusi į įvairių nepatogumų.

SOOCAS novatoriškų IFT pakabos plūduriuojantis technologija leidžia peiliai plaukti į visas puses, net nelygios sąlygos ir unikalus elastinga patirtis labai sumažina veido slėgis, todėl visas procesas patogus ir sklandus.

Ultra-soft Comfort Žiedas Lengvesni Fanera

Peilis ju inovacijų kartu su didelio tikslumo techninių komponentų, bendras svoris yra sumažintas, lankstumą ir geriau, kad kiekviena grupė peilis tinklai skirsto slėgis tolygiai, išlaiko nepriklausomą plūduriuojantis poveikio neturi, turi minkštas vėjas ir švelnumą

360° Fanera Tiksliai Užfiksuoti Kontūras

Pjovimo galvutė gali būti plūduriavo nepriklausomai 9 kryptimis.Kampas reguliuojamas automatiškai, atsižvelgiant į veido kreivė.Į 360deg fanera greitai šiukšlės barzda.Barzda sudėtinga-į-nusiskusti srityje taip pat gali būti lengvai užfiksuoti.Nekilnojamojo ju turi būti visiškai miręs kampas.

Dvigubas Peilis Rinkiniai Darbo Grupė

Pagalbinis peilis pakelia barzda, pagrindinis peilis gabalai nuo kelio, ir dvigubo sluoksnio peilis yra nusiskuto trumpesnis ir daugiau kruopščiai.Minkštos žlugimo barzda, storis peilis ju ir kitų veiksnių, ji yra lengva palikti apie 0,1 mm raudonis ant veido.Norėdami išspręsti šią problemą, shi skustuvas yra įrengta sluoksnis plonas 0.08 mm pagalbiniai peiliai ir peiliai, pagalbinės pirmą liftas barzda.Pagrindinis peilis yra greitai nutraukė, skutimosi trumpas ir išsamus.

Kai nusiskuto dvigubai barzda, dvigubas žiedas peilis ju yra didesnis į 2 ūsai dvisluoksnį diską ir dukart žiedas peilis ju dizainas, sąnaudų suma yra didinama 50%, kartą į du kartus barzda, 15 diskai vidinis ir išorinis žiedas, suderinimas su kitu.

Storas Barzda, Švarus, Pagreitintos Pavaros, Gilus Valymas

Su SUOMA MOTORINIŲ BL-146 varikliu, ji turi didelį sukimo momentą, didelis greitis ir stabilių rezultatų.Pagreitis, greitis yra iki 3.9 m/s.Tai ypač tinka gilaus valymo poreikius storio barzda vartotojai.

Importuojamų Aukštos Kokybės Plieno Materal

Pagrindinis peilis medžiagos yra iš Japonijos, pagalbinis peilis medžiagos yra iš Švedijos, ir medžiaga yra patvarus.

ECM Elektrocheminės Apdirbimo Procesas

ECM elektrocheminės apdirbimo procesas pjovimo galva ir peiliu ju ne tik išvengti išvaizdą metalo atplaišų, bet taip pat labai pagerintas atsparumas dilimui kateriai.Trijų rinkinių, peiliai ir peiliai yra didelis pritaikymas, siekiant suderinamumo.

Mūsų Paslaugos

"Mes išsiųsime kad kuo greičiau, paprastai per 1-3 darbo dienas, jei jūs reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes visada pasiruošę jums.Kaip mes bendradarbiauti su gamykloje, todėl mes galime pasiūlyti geriausią kainą , mes sveikiname dropshipping, Minimalus kiekis-20 vienetų.Be to, mes skelbiame, žemos kainos paketo, bet jei jis yra tikrinami muitinės, ir jums vis tiek reikia mokėti mokesčius, prašome pastaba, ačiū."

Zaichik97 972020-11-05
"The normal razor ordered in red and black color in black plastic for better sensations, and the current is still good"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai