20/22Pcs Grožio Makiažas Šepečiai Nustatyti Kosmetikos Pagrindas Milteliai, Skaistalai, Akių Šešėlių Lūpų Derinys Grožio Make Up Brush Tool Kit Maquiagem

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: žaidimas nsw, ipod vpk, būgno rem, kailio jaukus, gta 5 cd, rūko c601, kepurės j16, hub ns 5, jbl q300.

    €7.30 €9.01
  • Sandėlyje:
  • Šepečių Medžiagos:
  • Rankenos Medžiaga:
  • Naudojami su:
  • Naudoti:
  • Spalva:
  • Taikoma:
  • Kiekis:
  • Elemento Tipas:
  • Modelio Numeris:
  • Pritaikymas:
  • Dydis:
  • Tipas:

20/22Pcs Grožio Makiažas Šepečiai Nustatyti Kosmetikos Pagrindas Milteliai, Skaistalai, Akių Šešėlių Lūpų Derinys Grožio Make Up Brush Tool Kit Maquiagem savybės: 1 .Tai teptukų rinkinys yra skirtingos mados dizaino šepečiai, kuri yra praktiška ir gali patenkinti savo pagrindinius poreikius, dienos programa. 2 .Pagamintos iš aukštos kokybės medžiagos, kuri yra patvari, naudoti ir suteiks labai rūpintis savo oda. 3 .Su madinga ir patraukli plaukus, jie nebus lengvai subraižyti savo odos ir lengva klijuoti milteliai ne nyksta arba mažėja, jūs galite mėgautis ilgesnį laiką . 4 .Su unikalios formos šepetys su rankena, tai bus lengviau sukibimą ir kontrolę.Paketą, Įskaitant : 20 ar 22 vnt. Makiažo Teptukų, skirtingo dydžio (pagal paveikslėlį galite pasirinkti) Šepetėliai idealiai tinka : Akių šešėliai, antakių, akių kontūro, milteliai fondas , blakstienų tušas, lūpų, makiažo, blakstienų, skaistalai Teptuku Duomenys: Dydis: app .app.14.2-16cm Pakuotės Svoris:85/145g Plaukų Medžiaga:Aukštos Kokybės Sintetinių Plaukų Rankena:Medinė Rankena Naudojimas: Makiažas Menininko/Studijos/Kirpykla/Grožio Mokykla/Home/Kelionių Patarimai: pasirinkite pristatymo variantą rusijos Federacijos (JAV sandėlyje, normaly tai reikia tik apie 3~7 dienų, bus pristatyti sėkmės.Jei jums patinka šis straipsnis,prašome įtraukti jį į jūsų "Pageidavimų Sąrašą" Jeigu jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo "Parduotuvėje Sąrašą"

PASLAUGOS * Nekilnojamojo Kulka : Visi produktai yra 100% realus šūvio

* Pristatymo Laikas : Dauguma straipsnių bus išsiųsti per 3-5 dienas * Pirkinių Padėti : Visi e-mail wil būti atsakyta kaip įmanoma greičiau

* Express Paketas : Mes įsitikinkite, kad produktai yra visiškai apsaugoti pristatymo

* Visos mūsų mašinos turi CE sertifikavimas, kurie užtikrina kokybę ir saugumą.

* Mes turime profesionalus technologijų remti komanda, savo laiku suteiktas paslaugas.Susisiekite su mumis, kai mašina turi kokių nors problemų.Geriausia paslauga bus pasiūlyta.

* Visi produktai turės būti deklaruotos su žema kaina.Jei turite specialių pageidavimų, prašome mums pranešti.Bet mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

* JEI negavote prekės per įprastą laiką ar manote, kad yra kažkas negerai su transportavimu, prašome nesijaudinkite ir jaustis laisvai susisiekti su mumis, mes patikrinti tai už jus.

Pastaba : Kai kurie productes bus išsiųstas Kinija Paštu, kuris negali būti stebimi.Bet jis ateis jums per 40-60days, prašome nesijaudinkite.Jei jūs ne gauti per 60 dienų, mes išsiųsti prekes jūs arba grąžinti jums pilną pinigų!Ačiū!

* Jei nesate patenkinti su prekių, maloniai prašome susisiekti su mumis laiku ir siųsti pranešimą pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą dėl www.rcmadosstudija.lt.

Ginčo ar neigiamų atsiliepimų neišsprendžia nieko, mes visada darome viską, kad spręsti problemas ir gyventi savo pasitenkinimą.

Mes labai nori palaikyti savo užsakymus ir vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų.Jei jums patinka mūsų gaminiai, prašome mums suteikti visą 5 žvaigždučių atsiliepimus, jūsų atsiliepimai bus įkvepia mus judėti į priekį ir suteikti jums geriau paslaugos!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai