Belfox 7834 7834VA suderinamą nešiojamą siųstuvas / 868.3 Mhz klonas / pakeisti nuotolinio valdymo

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: klonas lego, ditec gol4c, chamberlain garažo vartų nuotolinis valdymas, HORMANN, atveju m50x, kia nuotolinio klonas, doorhan nuotolinio, kortelės klonas, universalus nuotolinio klonas, clone trooper.

    €3.56 €4.05
  • vardas, pavardė 2: Belfox garažo vartų nuotolinis valdymas
  • pavadinimas 1: Belfox 7834 7834VA 868mhz nuotolinio valdymo
  • Produkto pavadinimas: Vartai, Garažo Durų Atidarytuvas Raktas
  • Naudoti: Elektros Duris,Įjungti,Universalus
  • Modelio Numeris: FD013
  • Prekės Pavadinimas: FD
  • Dažnis: 868MHZ
  • Atstumas: 50-100M(atviroje atstumu)

Belfox 7834 7834VA suderinamą nešiojamą siųstuvas / 868.3 Mhz klonas / pakeisti nuotolinio valdymo

Prieš prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų remote pultelis yra SUDERINAMAS / PAKEITIMAS /KLONAS, nuotolinio valdymo , ne originalu .prašome įsitikinkite, kad jūsų nuotolinio / sistema gali būti naudojama prieš perkant .Kaip bendrosios gairės, jei nuotolinio jūs šiuo metu naudojate, yra vienas iš pilotų pavaizduota ad tada šis nuotolinio bus suderinama ir su savo varikliu.jei jums nėra toks tikras , prašome susisiekti su mumis be nedvejodama .Suderinama su: Belfox 7834 Belfox 7834-E Belfox 7834VA Belfox 7834 mini Belfox HS-868-20

programavimas

1,Pašalinti kodą, Paspauskite UŽRAKTO(NR. A/NR. 1) ir ATRAKINTI(NR. B/NR. 2) mygtuką, tuo pačiu metu ,ir LED indikatorius pradės mirksėti 3 timesthen off.Po to ,laikykite nuspaudę theLOCK(NR. Arba NE.1) ir atleiskite ATRAKINTI(NR. B arba NE.2) mygtuką ir paspauskite ATRAKINTI(NR. B arba NE.2) mygtuką 3 kartus ,popierinės kopijavimo aparatų matricos led indikatorius bus flashquickly , tai reiškia, kad pašalinti egzistuoja kodas sėkmingas.Dabar youcan ateiti į kitą žingsnį, siekiant kopiją dabar. 2,kopijuoti originalus nuotolinio Pls imtis theoriginal nuotolinio popierinės kopijavimo aparatų matricos ir kaip closeas įmanoma.Tada paspausti vieną mygtuką iš originalas ir viena iš jų fromduplicator tuo pačiu metu, jūs pamatysite, led indikatorius, greitas flash ,kad yra per daug jums pasakyti, kopijuoti originalremote sėkmingai.

Kas įskaičiuota

1xRemote Kontrolės 1xBattery 1xKeychain

DUK

Q: ar nuotolinio ateiti su baterija?

A: Taip, visi nuotolinio valdymo pultai yra teikiamos su baterija.

Q:Kaip aš galiu žinoti, i 'm pirkti tinkamo nuotolinio?

A: užtikrinti suderinama, įsitikinkite, kad jūsų originalaus nuotolinio pavaizduota pagrindinio vaizdo ir savo transporto markės ir modelio paminėti suderinamumo sąrašas ir aprašymas.Jei jūs vis dar abejojate, kreipkitės į mus pagalbos.

Apie mūsų seminarą

Apie Mokėjimo/Atsiliepimai/Pristatymas

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai