DC 12V Aliuminio lydinio Povandeninis Elektros triumo siurblys benzinas/naftos produktų/vandens/kuro perdavimo 12 v voltų 24volt

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: 24 v sunkvežimis, 12v maitinimo suppli, jd nuolatinės srovės siurblys, siurblys seaflo, alyvos siurblio siurbimo, siurblys vandens, sodo vandens, vandens hidrauliniai, 12v dozės siurblys, fontano siurblys.

    €13.16 €23.93
  • Degalai: Dyzelinas
  • Įtampa: 12V/24V (DC)
  • Galia: 12v 5a
  • Dydis: 200*110*60mm
  • Prašymas: Panardinami
  • Modelio Numeris: GJ01897
  • Greitis: apie 8500r/min
  • Naudojimas: Vandens
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Struktūra: Povandeninis Vibracijos Siurblys

Q&A:

(1)Klausimas:ar galiu prisijungti mano sodo žarną prie šio siurblio tiesiogiai?

Atsakymas: Taip, galite.

(2) Klausimas: Kas tai?

Atsakymas: Jis tinka kombainai, didelio masto žemės ūkio mašinos, statybos mašinos, didelės ratų traktorių ir kitų sričių, kad būtų nepatogu pasipildyti degalų srityje ir įrengimų ir mašinų, kurie negali pasiekti degalinę.

(3) Klausimas: kokio dydžio tai?

Atsakymas: 200*110*60mm, laido ilgis 2,5 m.

Pardavimo taškas:

1.Lengva prisijungti prie bet maišytuvas arba purkštuvo pripildymo 5 litrų ąsotis, žuvų bakas arba bet kokio dydžio barelių per keletas minučių.Nedvejodami siurblys švieži, gerti,ar lietus, ar net sūriame vandenyje iš bet kokio baseino, tvenkinio ar jūroje.

2.Šis siurbimo siurblys priima DC12V nuolatinės SROVĖS variklis su mažai triukšmo ir didelis greitis.Geros sandarinimo veiklos, multi-kanalo uždarymo būtų išvengta nuotėkio ir prailginti tarnavimo laiką.

3. Alyvos siurblys priima iš nerūdijančio plieno, išorinis apvalkalas, kuris padidina storis išorinis apvalkalas, todėl išorinis apvalkalas stipresni ir mažiau deformuojamuosius, ir gali veiksmingai užkirsti išorinis korpusas iš yra rūdžių spalvos ir drumzlinas.

4. Apačioje filtro siurblys turi nerūdijančio plieno filtras, kad išgauti dyzelinas (arba vandens) siurblys.Apačioje filtro sriegiu lengvai šalinimas, remontas ir keitimas.Gali tikslui pasiekti pakartotinai.

5. Jis tinka kombainai, didelio masto žemės ūkio mašinos, statybos mašinos, didelės ratų traktorių ir kitų sričių, kad būtų nepatogu pasipildyti degalų srityje ir įrengimų ir mašinų, kurie negali pasiekti degalinę.

Savybės:

1.Nešiojamų nardymo dyzelinas kuro siurblys turi stabilių rezultatų.Visiškai sandarūs, izoliuoti.Šio produkto yra maža.Lengvas lengvas montavimas ir vykdyti.

2.Siurblio maitinimo laidas yra įrengta midway jungiklis lengva operacija.

3.Po siurblys naudojamas, siurblys turėtų būti išskaičiuotas iš naftos (arba vandens) laiku.

Specifikacija: Įtampa: 12 V/24 V (DC) Maitinimo įtampa: 12v 5A Laido ilgis: 2,5 m (pritaikoma vielos ilgis) Medžiaga:nerūdijančio plieno / aliuminio lydinys Srautas: 40L/min Vadovas: 5 m Išėjimo skersmuo: 1.9 cm Greitis:apie 8500r/min Dydis: 200*110*60mm Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Komplektą sudaro:

1*tiesiai siurblys(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Pastaba:

Prašome leisti 1-2mm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, yra spalvų skirtumai, prašome imtis realus produktas, kaip standartinė.

Ia Ia 662020-09-11
"Trade is OK"
Polevskoe Pivo2020-09-29
"The thing is super! I use for a well on the site."
Hugoserra12020-11-14
"The pump is super, I recommend."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai