MIFARE Klasikinis 4K 13.56 mhz ISO 14443 A Fob RDA 4K Žymeklį (pakuotėje 10)

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: nfc mikroschema, nfc žiedas, kopijavimo popierius, rfid žymę, uhf, genshin poveikio sąskaitos, rfid žymė, mifare uid, rda, legenda zelda nfc korteles, genshin poveikis.

    €10.40
  • Prekės Pavadinimas: YARONGTECH

Pastaba: Visi Lustas turi Unikalų ID numerį,ir UID negaliu pakeisti.

Pakuotė: 10vnt RDA 4K KEYFOBS S70 13.56 MHZ

Mokėjimo politiką Mokėjimo būdas: Deponavimo.Prašome atkreipti pinigus per 3 dienas po aukciono pabaigos.Mes nesame atsakingi už muitus ir mokesčius. 24 valandas technikas paramos ir paslaugų internete,Atidžiai sekti krovinius iki tol, kol atvyko.

Laivybos : Mūsų laivybos normos apima laivybos kaina, krovimo, pakavimo ir susijusios darbo jėgos sąnaudas.JAV,Mes naudosime Epacket laivybos,tai trunka apie 5~15 darbo dienų JAV.Visi kiti prekės bus vežamos oro paštu paštu per 3 darbo dienas, Tai užtrunka apie 8-19 darbo dienomis (CA, AU, UK, ES).kitos šalies 15-35 darbo dienas.Visi daiktai bus išsiųsti pirkti adresas tvarka.jei jums reikia, kad laivas į kitą adresą,prašome susisiekti su mumis.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.Mes pasiliekame teisę imti, laivybos mokestis vėl grįžo elementų, dėl blogo adresą.

Grąžinimo politika: Mūsų tikslas yra teikti mūsų klientas, 100% pasitenkinimo. 7 Dienų Pinigų grąžinimo Garantija ir Pilna Vienerių Metų Ribota Garantija nuo pradinės pirkimo.Priimame grąžina nepanaudotų / neišmėgintų būklės ir originalus įpakavimas.Pirkėjas atsako ją išsiųsti atgal registruotu paštu savo sąskaita.Daugiau klausimų,prašome susisiekti su mumis.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 balai Mes visada pasiruošę susidūrimas atsakyti į visus klausimus arba tiesiog pamatyti, kad viskas vyksta sklandžiai.Susisiekite su mumis, norėdami išspręsti problemą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai