1 Nustatyti Universaliųjų Automobilių 3 colių Anglies Pluošto Šalto Oro Filtras Pašarų Uždara Įsiurbimo Indukcijos Vamzdžių Žarnos Komplektas, Universalus

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: unitymax, f7 filtras, kn n filtras, kuro stalius, oro filtras, oro kompresorius adata, automobilio įsiurbimo, filtras tepalo, gti automobilio oro filtro, oro automobilių filtras.

    €24.77 €30.57
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Medžiaga: Anglies Pluoštas Spalva: Juoda

Oro Filtro korpusas Dydis(L x Dia.): Maždaug. 19 x 13.2 cm/7.48 colių x 5,2 colių

Oro Filtro Adapterio Skersmuo: Apytiksl. 7cm/2.7 colių

Įmontuoti: Tinka daugumai automobilių

Pakuotė:

1 x Oro Filtro korpusas

2 x Gumos Oro Filtro Adapteriai

3 x Nerūdijančio Plieno Laikikliai

1 x Laikiklis

1 x Plastikinis Įsiurbimo Vamzdžio Šis anglies pluošto oro filtras s p e c i a l i z e d pripūtimo transporto priemones, gali saugiai ir efektyviai padidinti oro įėjimo.Ji priima atrinktų žaliavų ir rimtai gamyba, aukštos kokybės ir lengvas, gera triukšmo mažinimo turto ir šilumos izoliacija.Be to, su dvigubo įsiurbimo didelio srauto filtro kasetė, gali tiesiogiai įsiurbimo išorinis šalto oro ir sumažinti įkvėpimo atsparus, veiksmingai padidinti arklio galių ir sukimo momento, apsaugoti transporto priemonės variklio.

Anglies pluošto korpusu, gražią išvaizdą ir lengvas, gera triukšmo mažinimo turto ir šilumos izoliacija.Išsaugoti šilumą iki minimumo ir maksimaliai padidinti oro srautą.

Veiksmingai padidinti arklio galių, sukimo momentas ir pagerinti dujų kilometražo, kad naftos degimo užbaigti ir sumažinti naftos suvartojimą.Sumažinti variklio anglies indėlių ir pratęsti tai tarnavimo laiką.

Priimti airbox dizaino, jame galite laikyti daug šviežio oro ir išvengti, blokuoti nepakankamas oro įsiurbimo, o naftos grįžti.Labai pagerinti lygumo vairuotojo.

Su plaunamas ir daugkartinio naudojimo filtravimo kasetė, ekonomiškas ir praktiškas.Lanksti šalto oro pašarų žarna, anglies pluošto oro indukcijos sistema sukurta, kad tilptų dauguma automobilių.

Pastabos:

1. Nėra įskaitant įsiurbimo turbina,Atkreipkite dėmesį, ant kai kurie automobiliai jums gali prireikti papildomo vamzdžio, kuris nėra įtrauktas.

2. Mokymas nėra įtrauktas, profesionalų montavimą, rekomenduojama!Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida - / - 1-3cm.

Caiuzinhuu2020-10-20
"Not received the product. Is not returned the money."
Lowvoltage8282020-10-09
"All as in the description, the quality is good, a little crumpled box but inside without damage"
N Cherepashki2020-11-16
"Excellent filter made of real Carbon. The price corresponds to the quality."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai