Už Kia Optima K5 TF 2011-M. LED Dinaminis Posūkio Signalo Indikatorių Pusės Galinio vaizdo Veidrodis Lemputė

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: optima, kia optima 2012 m. kontrolės, optima k5 splitter, KIA, korėjos picanto, k5 kia optima, kia rio, sportag, stinger, kia optima led kieto.

    €15.92 €19.90
  • Modelio Pavadinimas: Dinaminis LED Posūkio Signalo Lemputė
  • Kia Modelis: optima
  • Optima Metų: 2015 m.
  • Funkcija: led dinaminis šoniniai gabaritiniai posūkio signalo lemputė
  • Sąsajos Tipas: NĖRA
  • Įtampa: 12V
  • Galia: normal
  • Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis: KIA
  • Prekės Pavadinimas: Kakulkomen
  • Liumenų: 2400Lm
  • Prekės Svoris: 250g
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Posūkio Signalo
  • tinka 1: Už Kia Optima K5 TF 2011-2015 M. (netinka MUMS versija! )
  • Medžiagos Tipas: Plastiko su LED

Už Kia Optima K5 TF 2011-2015 M. LED Dinaminis Posūkio Signalo Indikatorių Pusės Galinio vaizdo Veidrodis Lemputė Suderinamumas: Kia Optima K5 TF 2011-2015 M. (netinka MUMS versija! ) Pastaba: mėlynos šviesos funkcija, 1. Susisiekti su balos šviesos galia.po to, kai automobilis atrakintas arba užrakintas, tada dinaminis mėlyna šviesa bus apie 5-15 sekundžių. 2. Susisiekti su pusės veidrodis, flip galia.po to, kai automobilis atrakinamas, tada dinaminis mėlyna šviesa bus apie 5-15 sekundžių. 3. Atidaryti duris skydas norėdami prisijungti su teigiamu gauti valdžią.po to, kai automobilis yra atrakinti ar užrakinti arba posūkio signalo lemputė išjungta, tada dinaminis mėlyna šviesa bus apie 5-15 sekundžių.Bet kokiu atveju, galite tiesiog naudokite juosta pack jį ir leiskite jam būti ar nupjauti laidai išjungti , naudokite geltonos posūkio signalo tik.Baltos šviesos funkcija, 1. Susisiekti su balos šviesos galia.po to, kai automobilis atrakintas arba užrakintas, tada dinaminis balta šviesa bus apie 5-15 sekundžių. 2. Susisiekti su pusės veidrodis, flip galia.po to, kai automobilis atrakinamas, tada dinaminis balta šviesa bus apie 5-15 sekundžių. 3. Atidaryti duris skydas norėdami prisijungti su teigiamu gauti valdžią.po to, kai automobilis yra atrakinti ar užrakinti arba posūkio signalo lemputė išjungta, tada dinaminis balta šviesa bus apie 5-15 sekundžių.Bet kokiu atveju, galite tiesiog naudokite juosta pack jį ir leiskite jam būti ar nupjauti laidai išjungti , naudokite geltonos posūkio signalo tik.Mėlynas + baltos šviesos funkcija, 1. Susisiekti su balos šviesos galia.po to, kai automobilis atrakintas arba užrakintas, tada dinaminis mėlyna šviesa bus apie 5-7 sekundes stebės statinio balta šviesa yra apie 5-7 sekundes. 2. Susisiekti su pusės veidrodis, flip galia.po to, kai automobilis atrakinamas, tada dinaminis mėlyna šviesa bus apie 5-7 sekundes stebės statinio balta šviesa yra apie 5-7 sekundes. 3. Atidaryti duris skydas norėdami prisijungti su teigiamu gauti valdžią.po to, kai automobilis yra atrakinti ar užrakinti arba posūkio signalo lemputė išjungta, tada dinaminis mėlyna šviesa bus apie 5-7 sekundes stebės statinio balta šviesa yra apie 5-7 sekundes.Bet kokiu atveju, galite tiesiog naudokite juosta pack jį ir leiskite jam būti ar nupjauti laidai išjungti , naudokite geltonos posūkio signalo tik.Aprašymas: Sąrašą įeina: 2 x LED Posūkio signalo lemputė ( Kairėje ir Dešinėje) Dinaminiai Posūkio Signalai Įrengimas: Tiesiog reikia pašalinti savo pradinį šviesos ir įdiegti mūsų Antrinėje rinkoje LED Šviesos Korpuso spalva: rūkytos juoda kaip nuotraukos rodo Šviesos spalva: Geltona / Juoda-Geltona / Balta-Geltona / Mėlyna-Balta-Geltona Ilgas tarnavimo laikas, Daugiau Saugumo, 100% atsparus Vandeniui Instaliavimo Instrukcijos NĖRA įtrauktas.

Chaddnnewitz2020-11-05
"Great product ,good delivery time , thank you"
Maria Model2020-09-10
"The product look fine! not yet on my car! The package was bad quality, I ask my self how the items not arrived damaged, maybe that was my luck! Shipping very slowly TWO full months to recive it!"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai