Originalus Xiaomi Durų, Langų Jutiklis 2 "Bluetooth" 5.1 Šviesos Aptikimo Atidarymo/Uždarymo Įrašus Viršvalandžius Neuždarytų Priminimas Mijia App

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: clanche xiaomi durų, xiaomi mijia 3, oficialus xiaomi, xiaomi touch signalizacijos, 3 xaomi, pod xiomi, mijia, mijia xiaomi, berger, lempos xiaomi.

    €8.01 €11.45
  • Valdymo Kanalai: 2 Kanalai
  • Modelio Numeris: Xiaomi Durų, Langų Jutiklis 2
  • Savybės: Saulės
  • Masto: 1
  • Maksimalus Greitis: Saugos Signalizacijos Detektoriai
  • Gyro: mijia durų, langų jutiklis
  • Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go
  • Prekės Pavadinimas: Xiaomi

Originalus Xiaomi Durų, Langų Jutiklis 2 "Bluetooth" 5.1 Šviesos Aptikimo Atidarymo/Uždarymo Įrašus Viršvalandžius Neuždarytų Priminimas Mijia App

Pastaba:

Šis jutiklis turi būti naudojamas su Xiaomi Multimode Vartai

Specifikacija:

Parametras

Prekės ženklas

Xiaomi

Pavadinimas

Durys & Langų Jutiklis 2

Dydis

34*32.7*14.5 mm

Belaidžio Ryšio Protokolas

"bluetooth" 5.1 WS

Baterija

CR2032(Built-in)

Darbinė Temperatūra

-10℃-50℃

Darbo Drėgnumas

0%-95%RH

Pakuotė:

Xiaomi Mijia Smart Durų & Langų Jutiklis 2

Naudotojo Vadovas

Išankstinio pardavimo patarimai

• Dėl riboto kiekio išankstinio pardavimo kainą, neapmokėti užsakymai gali būti uždarytas.Jei jūs patvirtinate, kad reikia, prašome mokėti laiku.

• Produktas yra išankstinio pardavimo etape ir Xiaomi dar nėra rinkoje.

• Prekių pristatymo metu tikimasi pradėti rugsėjo 9nd.

• Po apmokėjimo, prašome pratęsti užsakymo apdorojimo laikas 30 dienų.

Pirkimo patarimai

- Perskaitykite šių produktų detales prieš perkant.

- Šis produktas turi būti naudojamas su produktu su "Bluetooth" sąsaja.Taip pat galite peržiūrėti prietaiso statusą po to, kai prisijungimas prie mobiliojo telefono per "Bluetooth" (yra nuotolinio riba, kai mobiliojo telefono ryšys, ir jis bus atjungtas po pralaimėjimo "Bluetooth" ryšį).

- Kita pirkimo galimybe yra "Xiaomi protingas vartai".Jei jūs neturite tinklo sąsajos, kad galėtumėte susisiekti su savo namo, patariama jį pirkti kartu.

Xiaomi Jutiklis 2 durų ir langų

• Atidarymo ir uždarymo ir šviesos daviklis, du viename, daugiau interaktyvių scenų.

Atidarymo ir uždarymo įrašus, Mobilusis telefonas sinchroninio tiesioginio*, Time out, o ne uždarytas priminimas, Naujos šviesos jutiklis, Susipažinti Xiaomi AI garsiakalbis balso transliacijos.

Yra įrašų atidarymo ir uždarymo

• Taigi galite būti ramūs, kai jūs einate.

Per magnetinės indukcijos ant durų ir langų jutiklis, teisėjas atidarymo ir uždarymo narė.Po susipažinimo su "Bluetooth" sąsajos, galite patikrinti, ar prietaise per mobilųjį telefoną bet kuriuo metu ir bet kur Susieti "Xiaomi AI speaker"

• Būklę galima transliuoti balso*

Jūs galite bendrauti su Xiaomi AI garsiakalbis namuose transliuoti balso, ir jūs žinosite, kai durys ir langai atidaromi ir uždaromi.

Naujai papildomos šviesos jutiklis

• Suvokimas, šviesos, susieti daugiau scenų.

Kai šviesos jutiklis jausmus, kad aplinkos šviesos tampa tamsus, ji gali būti susijusi su pažangios lempos suprasti, scena, automatinis apšvietimas atidarius duris naktį*

Prieiga prie Mijia app

• Įrašykite kasdien asistentas.

Per susipažinti su Mijia programą, ji gali būti susijusi su kitų pažangių prietaisų namuose.Pavyzdžiui, kai gyvūnas tvora yra atidarytas, smart kamera gali automatiškai įrašyti vaizdo įrašai, įkelti jį į debesis, ir stumti priminimus ir mažas vaizdo įrašus į mobilųjį telefoną.

Daugiau būdų, kaip žaisti, sukurta pagal jus.

Mažas kūnas, pastos dizainas, galima klijuoti prie bet atidaryti ir uždaryti įranga namuose.Tegul tradicinių įrangos namo tapti protingo namo.Ji yra lengva įdiegti ir prijungti prie.

• Įrengimas:

1. Nuplėšti apsauginę plėvelę.

2. Pabandykite suderinti montuojant.

3. Montavimo atstumas yra mažiau nei 18mm.

• Prijungimas:

1. Atidaryti Mijia programą ir pridėti įranga.

2. Nuskaityti QR kodą produktas.

3. Ryšys yra sėkmingas.

*Mobilusis telefonas sinchroninio stumti, neįprastos būsenos įspėjimo, prieigos funkcija Mijia jungtis Xiaomi AI garsiakalbis transliacijos, turi būti naudojami su "Bluetooth" sąsaja ar pažangius produktus su integruota "Bluetooth" sąsajos funkciją.

*Suprasti, scena, atidaryti duris ir apšvietimas naktį, būtina sukurti protingas scena per Mijia programą ir naudoti ją su "Bluetooth" sąsaja ar pažangius produktus su integruota "Bluetooth" sąsajos funkciją.

*Diegimo metu, pabandykite suderinti diegimo ženklų pusėje pagrindinio korpuso ir magnetas, ir įklijuokite juos reikia atidarymo ir uždarymo srityse (rekomenduojama, kad jutiklis kūnas būtų įdiegta ilgalaikio paviršiaus atidarymo ir uždarymo srityje, magnetas turėtų būti įrengtos aktyviosios paviršiaus atidarymo ir uždarymo srityje, ir montavimo skirtumas turi būti mažesnis nei 18 mm, kai langai ir durys yra uždarytos)

Nellikoshkareva2020-12-20
"shiping 17d. not tested."
Alexandr Vavilov2020-12-29
"ok ."
Maksim Petrov 19722021-02-02
"Two or three weeks did not send the order, almost as much did not answer the messages in the chat. In the end, the order came. While he was walking, five other orders came from this seller."
Soloro792020-10-15
"Everything is fine. Delivery is fast, to the point of issue of the sdeca. The sensor itself is very small. Connected quickly. Thank you seller."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai