Lenktynių Simuliatoriaus Vairas Stovi Stovas "Logitech" G29 Thrustmaster T300RS

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: logitech mx master 3 papildomi, mod plaukioja g29, volan " logitech driving force gt, thrustmaster 150, jautis varantys stendas, "logitech" pelės, liftas stovi, rato stovas lenktynių "logitech", g29 logitech, z906.

    €71.50 €78.57
  • Medžiaga: Metalo
  • Modelio Numeris: G29YXARTZDJ000001V0
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS

Lenktynių Simuliatoriaus Vairas Stovi Stovas "Logitech" G29 Thrustmaster T300RS

Produkto Aprašymas:

Tai aukštos kokybės lenktynių rato stovas pagamintos iš anglinio plieno medžiagos.Nemokamai reguliavimo sistema leidžia žaidėjų iš įvairių dydžių, naudoti, vairuotojai gali turėti daugiau patogus ir lankstus žaidimo patirties.Tai gali būti sulankstyti ir erdvės taupymo saugojimo.Ratų, shifter ir pedalai yra neįtraukti.

Savybės Ir Informacija

【AUKŠTOS KOKYBĖS】- lenktynių rato stovas priima aukštos koncentracija anglies plieno rėmas, suteikia maksimalų stabilumą, saugumo ir tvirtumo.Sunku sumontuoti varantys stovėti, negali judėti arba nukristi, kai jums lenktynes. 【NEMOKAMAI PADARINIŲ】- lenktynių simuliatorius kabinos aukštis gali būti reguliuojamas: nuo 22" iki 30.7".Pedalo plokštė yra taip pat reguliuojamas kampas, užtikrinant patrauklią ir lanksčią žaidimo patirties.Jis leidžia žaidėjų iš įvairių dydžių naudoti. 【PLATAUS SUDERINAMUMO】- Tai vairas stovas tinka Logitech G25, G27, G29, G920; Tinka Thrustmaster T300RS, TX F458, T500RS, T3PA-PRO (F1/GT) pedalai; Tinka Fanatec Clubsport ir ĮSA pedalai; Kiti ratų gali būti prispaustas.Pranešimas: Varantys, shifter ir pedalai neįskaičiuotos. 【Patogi】- sumontuotas pavarų shifter laikiklis, kuris gali būti montuojamas ant abiejų pusių.Tai lenktynių simuliatorius, tinka tiek kairiarankiams, ir dešiniarankiams žaidėjams. 【LENGVAS MONTAVIMAS ir SAUGOJIMO】- lengva surinkti padedant priedai.Vairavimo simuliatorius sėdynę galima sulankstyti per kelias sekundes turi būti supakuoti toli ir būti saugomas, kai jo nenaudojate.Puikus žaidimas, žaidėjai, kurie turi ribotą atminties.

Pagrindinės Savybės:

Techniniai duomenys: gabaritiniai matmenys: 22 x 19"/ 57 x 49cm(L x W) aukštis varantys stendas gali būti koreguojama: nuo 22"(56cm) iki 30.7"(78cm) Pakuotės dydis: 24" x 21" x 7"(60 x 52 x 16cm Pakuotės Turinys: 1 x Varantys stovas 1 x Įrankių shifter mount V2 6 x m6 varžtai sunku montuoti savo rato ir pedalų 5 x Veržliarakčiai(2 x Galas Veržliarakčiai ir 3 x Raktai) apsaugoti savo vairas, pedalai ir shifter mūsų stendas 4 x Kaklaraištis-paslaptyje išlaikyti savo laidų linija, 1 x Instrukcijos anglų kalba

Produkto Vaizdai:

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai