2020 Naujas Daiwa Vyrai Moterys Vienos Peties Žvejybos Krepšiai Neperšlampama Laisvalaikio Daugiafunkcinis Kuprinės Žvejybos Įrankių Rinkinys usb įkrovimas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: žvejybos replės pesca, 2020 kuprinė moterims, didelis žvejybos reikmenys kuprinė, daiwa linija, legalis 4000, žvejybos metalo jig pack, min moteris kuprinė, žvejybos akių maišą, daiwa lazdele dėžutę, hub usb.

    €9.59 €13.70
  • Modelio Numeris: USB įkrovimo kuprinė
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • nešiojamojo kompiuterio kuprinė,nešiojamojo kompiuterio kuprinė: universitetas,kelionės, sporto salėse, verslo, kelionės
  • USB įkrovimo kuprinė: Nešiojamas,Tvirtas,Atsparus Vandeniui
  • Dvejopo naudojimo kuprinė,kuprinės: didelės talpos,Dvejopo naudojimo
  • Prekės Pavadinimas: diposlong
  • Medžiaga: Nailonas
  • Su Stovo arba Ne: No
  • Naudoti: Multi-Purpose

Ypatybė:

Tvarios medžiagos

Pagamintas iš tvirtos ir eco-friendly vandens repelentas oksfordo audinys, minkštas vidaus pamušalas aplink nailono skyrių, siekiant apsaugoti jūsų kompiuterį ir daugiau.Pečių juostos ir nugaros pusėje ateina su kamšalu dizaino, lengvas ir patogus nešiotis visą dieną.

Išorinį USB Įkrovimo lizdas

Galite imti ir žaisti telefoną tuo pačiu metu, kai esate pėsčiomis, atleisti savo ranką nuo dabar.Ausinės Uostas yra labai patogu, kad galėtumėte mėgautis muzikos rankas nemokamai.(Neįtraukti Maitinimo Bloko)

Didelės talpos

Matmenys 18*7*30 cm/7.07*2.75*11.79 tam,Minkštas vidaus pamušalas aplink skyrių, siekiant apsaugoti jūsų kompiuterį ir dalykėlių.

Multi-Kamera kuprinė

1 pagrindinės kišenės, 1 priekyje užtrauktuku kišenės ir 2 priekinės kišenės, suteikia atskirtos erdvės, Nešiojamojo kompiuterio, Telefono, "iPad", raktai, piniginė, rišamosios medžiagos, knygų, drabužių, butelių ir daugiau, kad viskas gulėjo maišelis sistemingai.

Platus programas

Ši kuprinė vyrai ar moterys gali būti naudojamas kaip nešiojamas krepšys ir taip pat, kaip kasdien kuprinė idealiai tinka mokykloje, dirbti, keliauti ir kasdieniniam naudojimui.

Specifikacija:

Tipas: backpack

Kiekis: nailonas

Spalva:Mėlyna/Juoda

Dydis: 18*7*30 cm/7.07*2.75*11.79 in (L*W*H)

Grynasis svoris: 355g/12.52 oz

Pakuotė:

1*kuprinė

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai