Baldai Apsaugine danga Elektrinių invalido Vežimėlio Dulkių Padengti Apsaugine danga Susisiekimas Padengti Vandeniui, Dulkėms Ir Anti-aging

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kilnojamųjų elektrinių invalido vežimėlio, dviračių krovinių elektros, operatoriaus elektros susisiekimas, tvoros pavėsyje, padengti brezentu, miegamasis furnitur, prieangis lentynos, išjungti susisiekimas, susisiekimas hoopas dangtis, vežimėlio ratai padengti.

    €10.95 €21.06
  • Dydis: 115x75x130cm
  • Produkto pavadinimas: sėdynės dangtelis nuo dulkių
  • Modelio Numeris: Susisiekimas dangtis
  • Plaukti Apdaila: Nedengti
  • Features2: Apsauga nuo saulės
  • Burių Medžiagos: Oxford
  • Features1: Atsparus dulkėms
  • Features4: Anti-Aging
  • Features3: Atsparus vandeniui
  • Tipas: Susisiekimas dangtis
  • Medžiaga: Oxford Medžiaga
  • Drop Laivyba/ Didmeninės: Parama
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Baldai Apsaugine danga Elektrinių invalido Vežimėlio Dulkių Padengti Apsaugine danga Susisiekimas Padengti Vandeniui, Dulkėms Ir Anti-aging

Savybės: Vežimėlyje Padengti: Tai Maitinimo Kėdutė dangtelis yra pagamintas iš tvirtos, pelėsiai atsparios nailono, ir jame elasticized sustiprintos siūlės jaukus tinka.Negabaritinių daiktų maišas yra įtrauktas patogus laikymas.Dangtelis yra atsparus vandeniui ir pagamintas iš patvaraus nailono, ši danga bus apsaugoti jūsų motoroleris nuo atšiauraus oro ir šiukšlių kelionės metu

Jis gali apsaugoti judumo įranga nuo saulės, lietus, šlapdriba ir sniegas, drėgmė, drėgmės ir dulkių.

Lengvas Apsauga: lengva naudoti, lengvas, atsparus vandeniui padengti siūlo ištisus metus apsaugą.Savybės grommets palei apatinį kraštą pridėti bungee virvės.

Praktiškas Dizainas: nesvarbu, Ar naudojate rankinį vežimėlį, maitinimo kėdutė, vaikštynė, ar mobilumo motoroleris, mūsų apima padarys saugojimo patogiau.Padidinti Mobilumą: Mobilumo sprendimų padėti jums ar mylimam žmogui atgauti pasitikėjimą savimi, laisvė, ir galimybė saugiai & savarankiškai susipažinti namų ar transporto priemonės su mažiau streso ir daugiau saugumo.

Bauda Amatų: naudingas apkabos išlaiko smegenų stora ir užtikrina padengti lieka saugus per motoroleris dangtelis yra lengvas, todėl labai paprastas vartotojas įdėti ir kilimo savo mobilumo, transporto priemonės

Specifikacija:

Dydis(apie): 115x75x130cm/45.28x29.53x51.18in

Pakavimo Sąrašas:

Apsaugos Dangtelis*1

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai:

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai