Mielas Lankas Pledas Katė dvipusis JK Vienodas Itabag Lolita Skaidri, Aiški Pečių Maišą Mergina iš Japonijos Cosplay Rankinėje Ita Krepšys

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: jk maišelį ruda, juoda ita krepšiai, mc goth krepšys, krepšys manga, lolita katytė krepšys, suaugusiųjų latekso krepšys, goth lolita bear krepšys, jk mokyklos vienodos, ita pečių maišą, ky grandinės maišelį priedai.

    €31.19 €38.03
  • Modelio Numeris: FYM06

Tai yra išankstinio pardavimo punktas ir mes išsiųsime apie Rugs .2019. 100% Brand new ir Aukštos kokybės Drobė Tik 1 vnt Maišo.Medžiaga:Drobė Dydis: Apie ne didesnis kaip 36 cm*28cm Spalvos:8 Spalvų Pakuotė: 1 maišo tik Pakuotė: 1 maišelis (tik ne įtraukti ir Kiti Priedai. ) Spalva gali šiek tiek skirtis dėl poveikio šviesos ir moniter nustatymas.Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū!PAV. 1 rodo apmušalas iš medvilnės audinio, kuris yra būdingas medvilnės audinio.2 paveiksle yra siuvinėjimo linija, siuvinėjimo turės, gali būti nukirto ranką.Iš 3 pav. matyti, tamsoje antras siūlai maišo viduje paaiškinti, kodėl yra perteklinis krašto.Nes vidinis pamušalas iš 100% medvilnės, labai minkšta ir lengva nuimti, ji bus išeiti daugiau, kai smashing sriegis.Tai vizualiai nepatogus, bet tai gana tvirtai, ir viduje kišenėje, Jis gali būti laikomas tik sukant maišelis, kuri nedaro įtakos vartojimui.Protas atsargūs įrašas.

上身图&平铺展示

Lingjd Nick2020-10-09
"Very cute. Couple of loose threads but otherwise I am happy with this purchase"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai