Sodo Žarna, Vamzdis, Vandens Žarnos, Plečiama Magija Žarna 7 Modeliai, Vandens Pistoletas, Putų Puodą Didelis Skatinimas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: lazerio gumos antspaudas, sodo žarna, išorės išplečiant putų, žarna-vandens, mesti vandens žarnos ritės, lašinamas žarna, vandens purkštuvas, purpistool, plečiasi sodo žarnos, chopper sodas.

    €21.12
  • Sodo Žarna Ritės Tipas: Vandens Žarna
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • STANDARTAS: Din
  • Funkcija: Siena Mountable
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Plastiko Tipas: PE

modname=ckeditor

Produkto Aprašymas:

1. Tęsiasi Tris Laiko

Mes 2.5 , 5 , 7.5 , 10, 12.5, 15 metrų žarna, kurie bus užtrukti apie 7.5 , 15, 22, 30, 37.5, 45 metrų. (Ilgis gali būti šiek tiek nukrypimas.)

2. Mūsų žarna gali būti visiškai pratęstas, kai vandens slėgis daugiau nei 2,5-3 kg (0.25-0.3 Mpa).Kai žarna negali būti ištemptas arba visiškai ištemptas, nereikia atidaryti ginčą iš karto.Patikrinkite vandens slėgį Bakstelėkite, tada prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums išspręsti laiku.

3. Ši žarna yra suprojektuota, kad būtų patogu ir erdvės taupymo.Jei naudojate šią žarną, ji bus pratęsti tai, ilgis į tris kartus jo pradinį ilgį.Kai nustojate juo naudotis, žarna bus automaticly trauktis į tai normalus ilgis, kurie galėtų išgelbėti daug saugojimo vietos.

Lengva pakuoti ir Saugoti:

Kaip mūsų produktai buvo išplėsti galimybes, tai tiesiog patogiau, kai jis ateina į saugoti savo žarna, nei normal tie.Mūsų žarna yra pakankamai minkštas, kad mazgas, nesirūpindami nutraukti jį.

Kvapas Geras:

Mūsų speciali žarna yra pagaminta iš aplinkai draugiškų medžiagų.Jos kvapas geras ir niekada smirdantis, palyginti su įprastomis plastikinės žarnos.

Stiprus Spaudimas:

Vandentiekio vanduo bus degimas per žarną, todėl vandens srautas greitesnis, stipresnis, palyginti su įprastomis žarna.

Standartinis Žarna Coneection:

1/2" quick connect daro šį žarna patogus įrankis, skirtas nustatyti iki laistyti.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai