1 vnt HR202 Drėgmėmačiu Drėgmės Jautrus Jungiklis Kontroliuoti Drėgmės Jutiklio Relinis Modulis Drėgmės Nustatymo Įrankis Moduliai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: hygrostat, "google" jutiklis, hc sr505, drėgmės jungiklis, šiluminė relė, rele laikmatis, drėgnas jungiklis, salė variklio jutiklis, pc jutiklis, Relė 5v.

    €3.75 €4.08
  • Modelio Numeris: 2019 naujas
  • Teorija: Šiluminė Relė
  • Įtampa: 220V

Aprašymas

Savybės:

Su HR202 drėgmės jutiklis.Lyginamosios produkcija tiesiogiai drive relės, prisijungti prie AC 220V galia ar kita įranga.Nustatykite temperatūros nustatymo ribos su potenciometru.Leidžia prijungti laidinį drėgmės jutiklis su kaiščius ant jutiklio uosto.Su 3mm, 4 varžtų skylėmis.

Pareigos:

Drėgmės nustatymo, drėgmės jutiklis, aplinkos drėgmės nustatymo, su reliniai išėjimai, tiesiogiai kontroliuoti energijos tiekimu susiję įrenginiai.

Specifikacija:

Galia: DC 5 V, >150mA

Max Apkrova: 250V AC 10A arba 30 v DC 10A

Lentos Dydis: apytiksl. 50 X 26 X 19 mm/1,97 X 1.02 X 0.75 į

Pastaba:

1. Drėgmės jutiklis yra labiausiai jautrūs aplinkos drėgmė, paprastai naudojamos nustatyti drėgmės supančios aplinkos. 2. Kai aplinkos drėgmė viršija nustatytą ribą, relė yra ištraukti ir bendros pabaigoje yra susijęs su įprasta pradėti.Kai aplinkos drėgmė yra mažesnė už nustatytą ribą, relė atsijungia ir bendrą terminalą prijungti prie normaliai uždaras terminalo. 3. Bendras pabaigos, paprastai atidaryti, paprastai uždarytas, 3 uostuose yra lygiaverčiai dvigubas jungiklis, kai relės apvijos yra maitinimo, bendras pabaigos, ir bendro pradėti, be elektros, bendrosios ir pabaigoje paprastai uždarytas pabaigos.

Pakuotė:

1 X Modulio Valdyba

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai